(2023-24 暑假) 金州勇士球迷討論區(277)Golden State Warriors

682 回覆
3 Like 3 Dislike
最好笑係班猢狗話黑哨
見到有個話猢打得太斯文 無人做dirty work 好撚正
咁都吹到
,又有得鳩up就算橫掃我地都係輸少少咋
睇返精華不過真心respect LBJ
最後一節carry,臨尾準絕殺in & out

尾段最關鍵真係Reaves too weak,食咗位都搶唔贏Gordon
唉,睇完塊湖好羨慕
人地啲進攻板斧幾咁多
PnR,C&S,低位,單打,突破分球,傳切乜都有
勇淨識一味傳傳傳跑跑跑
湧好睇唔好食
呢兩季睇都唔好睇啦, 唔係進攻便秘就係俾人反cup
你講得啱支持你轉隊
唔好嘥時間睇勇士
首要係因為依家陣中無一個可以好有把握下下都切到傷去既持球手,依家連手感做切入都把握度低咗好多。

無咗人可以好穩定咁做切入拉散對手防線,外邊空位記會少好多,都仲未講班友空檔把握度都低成撚日空哂都炒
唉,睇完塊湖好羨慕
人地啲進攻板斧幾咁多
PnR,C&S,低位,單打,突破分球,傳切乜都有
勇淨識一味傳傳傳跑跑跑
首要係因為依家陣中無一個可以好有把握下下都切到入去既持球手,依家連手感做切入都把握度低咗好多。

無咗人可以好穩定咁做切入拉散對手防線,外邊空位記會少好多,都仲未講班友空檔把握度都低成撚日空哂都炒
有時睇都唔好睇
見到啲 turnover 就想死,場場都 15TO 起跳咁滯
剩係輸呢啲分都輸死
Cory Joseph 都換到嘢?
Adrian Wojnarowski of ESPN reported on Friday that the Atlanta Hawks are hiring executive Onsi Saleh away from the Warriors to be their new assistant GM. Saleh had been serving as the vice president of basketball strategy and team counsel for the Warriors.

第N屆散水大賽正式開始
出現金買
猢區隻佩總開個柒po比人笑
成班湖狗都精神分裂 見到ig有人恥笑湖人即刻屈鳩人勇狗
Free rent in mind
事實上金塊真係冠軍級數球隊
個底有肥仔可以自己做單打又分到波
外線有murray kcp呢d吸引火力
成隊正選全部當打又夾慣夾熟有哂默契
輸得心服口服
咁唔續Klay,同踢走kerr,有1200萬中產用,你可以點補強?重新用一個新陣+新戰術勇士可以打到幾好?成日話踢走但又講唔到可以點做,唔係勇士球迷見到呢啲留言真係頂唔順
我地一套戰術打近十年
仲要戰術核心全部都變晒老野/大傷過
根本就算陣容唔大執
戰術都要執啦

本身季初好期待cp3入黎有另一套system運轉
解決下上季好依賴手感嘅問題
屌你結果只係換撚咗個人做派牌
又係左傳右傳同得個跑字
明明季中都睇到tjd 呢啲返有啲身高嘅好有用
結果最後又係放成班矮撚打自殺5小

有呢啲垃圾教練
真係唔好對隊波下季仲有咩期望
當睇多2季齊齊開心退休算
我個人覺得cp3其實值得留低擺2陣帶新仔
不過季中勇士同件過氣戰術中師續約
都預左黎緊幾年繼續打三老情懷籃球打到退休
唔好再諗爭冠啦
22年拎完已經係完美收筆
殺人誅心
FOJ場上場下全力屌球證
金塊就係Jokic拉到個下限已經好高
帶動其他隊友一齊得分 拉高上限
今場3分同班bench食晒屎 但都可以反cup
好羨慕人地容錯率咁高
反而我地就成日都陷入無限TO地獄
Cp3一定唔翻嚟應該去塊或者塞之類衝冠
邊有得咁比,人地當打,我地黃昏期
你睇返以前勇士咪又係點都贏咁

相反 lbj 真心勁,唔鐘意佢都係咁話
仲可以打到咁高水平同帶住隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞