(2023-24 暑假) 金州勇士球迷討論區(277)Golden State Warriors

682 回覆
3 Like 3 Dislike
如果上年開始練都仲有機
事實就係今年先開練咗半季
有星嗌trade me仲要真係top嘅應該係字母哥最有機會
踢走即係變空氣
你想點補強法?
踢走左比moody同其他新人多d機會
同埋唔洗下下關鍵時刻 狀態唔好都要夾硬上佢
已經係唔小既補強
即係變練人呢條路
對勇黎講係無野
係 curry 肯唔肯者
Curry都係浪漫主義者
係Klay時得時唔得的情況點win now
DLO 20中6都比人屌到仆街
好撚好啦
補強定練新人都好 都係要踢走Klay
除非15m內續到佢 當幫佢養老
佢而家連續兩季關鍵賽事0貢獻 比屎大家食
舊年打湖 今年打Kings

將佢d機會比新人去練 去射
效果點都好過佢
佢都0/10 無防守
仲可以點差過佢
點砌都睇唔到砌到一個爭冠squad既可能性
佢嗰隊全球最多fans點同
清klay wiggins,但curry同green一定會嘈
況且冇market value換唔到好野

Kuminga既天花板可以去到邊冇人知,all in佢失敗而又冇埋klay同Wiggins,其餘兩老一定屌鬼

Tjd同podz好難下年會進化到carry球隊嘅地步

Keep住原陣下年隨時play in到冇,今年殘陣kings已經打唔贏

有時諗如果真係俾多啲時間wiseman同埋green冇打poole嗰拳 呢隊勇士應該又另一個世界
下年馬刺灰熊火箭都會爭playoff 位
西部真係難打到癲
懷同仆咪出去證明左佢地係無料 再練幾多時間都係咁
真係有料咪好似DDV咁有貨交
今年西岸太強姐 其實勇士比上年仲多2勝

不過古毛唔知用咩價續

我覺得可以trade 見頂換啲野返黎
兩個重要人物幫球隊攞咗幾個冠比你狗狗聲咁叫
古應該max contract續了
Klay真係唔知肯唔肯收15-18m一年
而家傳聞話佢希望有一份類似holiday既報價
我估毛今年唔會續住續 等出年市場開咩價再決定跟唔跟進
下年curry表現差埋應該都會俾人小到反艇
以往kerr都係頭廿場係到試陣 之後就用到尾今年試咗83場
以前
curry klay green kd
試一個位
當然快
今年佢唔好咁盟塞,一早用連登巴打講嘅陣,洗撚輪落到playin淨係條友玩嘢玩輸嗰啲拎返一半都夠做
一早雪 Klay ,點會輸唔多。
Cp3,上半季射波都差,啲招牌2分無哂,都冇畀人屌,因為打後備,下半季Klay 搵到最佳位置,又無端端關鍵一場上佢。

今季好多場深刻比賽都係第四節雪Kuminga Moody 之後輸波
終於有人講Kerr
今日睇金塊對湖人
人地啲戰術射鏟傳乜都有均衡好多
勇淨係識一味傳傳傳俾人睇穿晒
補幾個明星都冇用啦
其實無人要求一定要奪冠
係想入po比大家睇多幾場 比新人練下
佢季中成撚日話想通左
要退落黎比機會新人

季尾趁新人受傷 佢偷雞打幾場廢隊
就同Kerr狗刷到心雄
又搶返正選位

結果playin暴露原形 廢撚到
佢而家個實際水平10m都比多啦
另外 curry都廢左唔少
所以更加需要其他人企出黎

難得勇士抽到咁多優質新人
比下機會人地發展啦 你無料咪打少d
至弊佢永遠打好少少 就上腦
開始擠壓新人上場時間 上場就搶出手權
戰術要圍繞佢打 跟住又獻醜
不斷loop

上季踢走左懷仔 Poole 又唔培養古毛
今季比左少少機會古 又雪毛
搵到個Tjd 一直都唔重用
唔好同我講podz 佢都係幫四老含得舒服先上到場
勇士真係新人地獄
四老圍爐玩政治
如果真係戰績行先 唔玩咩功勛籃球
勇士今季至於連po都入唔到
金塊肥仔真係好能勁
俾多啲時間懷上年已經冇playin打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞