估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
條卡爾一向都弱智
以前就知
成條片咁長淨係講咗嚟幾句?
四個字形容
相由心生

咁既樣都有人睇
YT真係一堆垃圾channel
好彩你cap咗,呢條友都on99,佢啲point基本上就係佢覺得/妄想嗰兩個學生點諗就等於事實咁。

大把人唔肚餓都一份餐兩份食,或者係有經濟困難嘅家庭,人哋點餐時點解暴躁男唔即場指正呀?

第二,有學生餐優惠,我係學生咪問囉,又要ff人哋點解睇到學生優惠但睇唔到低消,可能兩個優惠擺喺唔同位囉。

第三,卡爾憑咩根據認為我唔應該憑佢極惡劣嘅態度畀一星呀?佢極惡劣嘅憑度搞到成個用餐經濟負數囉。

結論:呢個卡爾是一名on9仔
就係多得你依種垃圾,香港咪咁樣, 一個錯就可以完全蓋過其他嘢, 咁最佳做法就係完全唔洗俾面你, 反正都無分別,

香港政府就係咁樣做緊
衰一樣俾你罵, 衰一萬樣都係俾你罵,梗係衰夠一萬樣,反正你依d畜牲垃圾都唔會走
卡爾今次自己攞嚟衰,間咁嘢都幫,俾人unfollow 都抵
樣衰到食唔落
真係值得俾1星
你去餐廳食嘢
你都食唔到嘢
仲唔俾1星?
咁要俾幾多星?
少少樣衰咪俾2星囉
咁得未?
坐唔滿都唔等於一定要俾$2優惠你
咪同最低消費抵銷囉

仲有講咁多日,件校服係邊間學校都冇人查到
你個邏輯出撚哂事
日本拉麵店係點 關而家香港刀削麵鋪咩事?
定你覺得日本拉麵店係世界標準?
我又可唔可以學下你邏輯歪理 去麥當勞鳩坐唔食野 都唔會比人趕
代表我去刀削麵鋪唔食野都可以鳩坐?
刀削麵寫左最低消費
唔係老麥。
又多條垃圾弱智無分級能力,你條垃圾弱智咪解釋下咩情況你先俾2,3,4星,不過睇死你條垃圾弱解釋唔到
收皮啦 喺度扮公道 各打五十大板
死垃圾YouTuber屈臭對學生扮睇唔到最低消費要求。下午茶兩個人食一碗有咩好唔好意思,幫襯你仲要幫你諗埋盤生意,有問題咪叫佢哋叫多碗囉 。

根本咩最低消費就唔關事,人哋話自己無學生優惠,你就話人哋無滿足最低消費,九唔搭八,想spin走重點。
其實懶得理條友, 基本上係賜座男LEVEL
2個人食一碗麵有咩問題,下午茶時間食少少野,又唔係正餐。2蚊優惠係佢應得既,間餐廳寫話有埋單話冇,違反商品說明條例wo
唔畀一星唔通畀五星咩,你冇撚野下話
你咁樣衰平時都食得落,同埋你係弱智定犯賤, 望住人食飯
我想比你咪比你囉
柒頭拎1星好唔忿氣谷住谷住搵人屌?
到依家都未有學校出黎講件校服係佢地

成件事都幾搞笑

咁著大陸JK服都有學生優惠啦

支持店舖,學生優惠唔俾就係唔俾。
mr beast
你認你垃圾弱智無分級能力咪得
你落單果時可以提佢哋有最低消費,佢哋唔肯俾你可以直程叫佢哋走唔做佢哋生意添,如果件事真係咁我諗冇人覺得有問題
但你而家落單嘅時候又唔同佢哋講,又俾佢哋繼續坐,又要閪佢地,而家出咗事就搵返呢樣嘢出嚟講咪顯得道理唔喺你度
果兩蚊要畀㗎bo
你唔畀咪違反商品說明條例
你自己唔去食下比人屌柒
為左嗰兩蚊攞cctv放人地相上網
加上6年前已經個個話態度西
你咁撚勁有咩高見
佢都初代咩真係唔識
知道又點
都話咗呢啲評分係好主觀
如果個客覺得其他因素加埋都彌補唔到態度嘅惡劣
咁俾1星又有咩問題
如果唔鍾意啲人咁主觀嘅評分咪叫google唔好標記間鋪出嚟囉

自己唔執行又話人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞