估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
咩人會睇佢? 見到佢個咁嘅look已經唔會睇la
我覺得係小學雞/大陸仔
係佢d觀眾來源多
我都無評論過任何嘢,點解你會問我,反而係你自己屌人狗屎垃圾在先,我至想問你心目中嘅 youtuber 清泉係邊個,同埋喺你心目中點至稱得上清泉

如果淨識人身攻擊抹黑侮辱人就當討論咗就算啦,對你好失望
點解一定要有心目中嘅清泉?
自己鍾意邊個channel咪睇佢 乜撚清泉
https://socialblade.com/youtube/user/comingho

User Created : Oct 30th, 2007
Video Views : 200,183,266
Subscribers : 478K

學生
人地老師嚟要改風氣呀
你都幾撚好笑
間舖自己都話係校服就得
只係佢覺得唔係校服所以先唔俾
你講乜撚嘢JK
你撐人人地當你豬隊友咋

仲有你當而家係恐襲完要出嚟承認責任呀
呢啲咁嘅事間學校梗係想置身事外啦
咁都唔洗話人狗屎垃圾嘅,理性討論下唔得?
你心目中無清泉,人哋有就唔得?係咪想一言堂?
你覺得佢唔似清泉咪正面反駁下

一定好清泉喇呀fan屎
你做乜鳩,我又幾時有評論過佢係咪清泉,我只係覺得一味盲屌無 point 呢個風氣好差
民粹係咩你又唔知
見到人激動又屈人同個細佬一樣
有冇諗過人地激動係因為你太on9
咪就係唔撚算校服囉
咁簡單仲有咩好講。
憑咩唔俾人一星服務業評服務好合理喎
啲咁嘅食屎狗自己鐘意食屎就自己食啦,害鳩埋其他香港人食屎,如果仲會去移民我真係屌佢全家
成個post大把人比到point討論緊
你就話一味盲屌冇point 盲撚咗定點
日本仔唔係1945年就投咗降喇咩
乜而家香港同日本一樣架
卡爾啲留言好睇過條片,講講下又去番馬田單嘢到,係咪唔夠人地紅?

所以根本佢就係本身好憎學生先會特登出條片
佢就係覺得個學生扮撚晒野果把聲線同口吻好乞人憎先頂唔緊
學生就算真係側側膊俾少d又助長緊咩歪風呀
你明買明賣佢地都唔會吹得你脹架啦
俾佢屌到又話咩識評分但唔識check評分
又話兩個人分一碗麵係呃錢搞事
又話人睇唔到最低消費行字係擺明有心搵笨柒
總之就係店家只係蠢 (其實佢根本都唔撚care店家做過d乜架啦)
但學生就一定係有心

佢有段講想擰甩西客個頭唔知幾多次, 個樣猙獰到
自稱中立理性但係條片出到來個形象真係完全相反
第一次見人咁樣出 post
點樣唔撚算校服
有埋校徽人哋仲有埋學生證
咁都唔係校服咁乜嘢先係
公開周圍用極度主觀嘅睇法評其他人做法其實好戇鳩
佢當自己係飲食界風紀?
我而家係話你 wo,其他人有 point 同你有咩關係,拉其他人做擋箭牌好冇品 lo

嗱嗱嗱,你呢啲人就係咁,一味淨識屌人,問多你少少嘢就啞咗同拖其他人落水 cap 圖都唔知你做乜春九唔搭八咁
個咩卡爾真係愈睇佢言語愈弱智
片又質疑比幾星 唔合理
之後又話人唔睇食評,唔睇幾星

做乜鳩
冇話唔得㗎,你咁on9都生存到,有乜係唔得?
都幾好笑
冇前人評幾星,佢又點睇食評判斷入唔入呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞