估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
起撚左雞皮, 估中
其實學生唯一叫做唔啱就係冇跟最低消費,但同店家啲閪野比簡直係小事都不得了,加上店家本身又唔提又容許默認佢哋繼續食
根本成件事嚟睇店家錯咗99.9%啦
咁睇佢真係只係扮理性
果然我之前叫YouTube咪再推片係啱架

背後故事令人暖心
咁以後一星負評全部都cap人地個樣上網咪得,再叫佢收返果一星佢先刪相
就係咁嘅意思囉,呢啲諗法幾勁
阿豬阿狗都叫youtuber?
路人甲only
係4眼仔屌客唔信人地係學生引先件事,佢就跳過呢一part直接話人介意2蚊

即係你強姦我我唔反抗或者我生得樣衰唔著咁靚件事就結束,而唔係你唔應該強姦人
呢個不嬲傻閪黎 成係懶係有見解咁
講咩都無用 店家有問題
細個屯門讀書,親身體驗
有妹妹仔就好好口
我同我d同學入去,細個個陣無錢,叫小d野同share 就係佢而家既口臉
根本就係人品問題 全家教育問題
好多類似既page channel都係有咁既毛病
唔講啲返主流嘢邊度有流量?
幾好笑
類比得幾好
識公關就應該話d屎係ali的
其實我到而家都唔係好睇到對學生有乜野問題
有乜野論點去批評果對學生
會係同一條link?
你比人打就係你錯
呢個就係樓主論點
其實都離唔開冇最低消費,同埋就咁踩上去同人理論兩個point
但老實講,你得嗰行字最低消費Miss咗都唔出奇,加上你又唔提人照做人生意根本冇得講至於你話踩上去同人理論,無啦啦俾人放相上網,你又知道係邊個做,咁直接去理論根本就係最佳做法啦,邊有得講
一出咗呢個po無耐,佢收埋咗條片,應該唔係del,直到依家又開番比人睇老師真蠱惑
Private咗再del comment再public過
成件事係間鋪處理得唔好
間鋪2條友睇唔起學生無錢食
其實都係2蚊既事 屌你減2蚊咪又係為左吸引學生
口碑自己做壞
間接助長緊不良歪風
呢條弱智仔
原來真係唔止個樣似,行為仲似

九唔搭八
討緊論店家態度,郁手行為
可以檢討返受害人

十足十台灣個柒頭超哥
多謝你講我知我直頭覺得冇最低消費呢個唔係可以話兩個學生既點客人睇唔到根本係正常,人地落單果時就應該要講比人知
再講你唔平兩蚊比人亦可以指番住個menu同學生講其實佢地冇食到最低消,相信件事就可以解決,又唔係on99話人果件唔係校服
係囉,同埋擺人地相上網,唔番去理論先唔合理掛
呢個post針對人多過針對d point
你睇下樓主一聽到唔係反卡爾就屌哂鬼

明明我一句卡爾都無撐
淨係話有人cap左佢漏左圖就起哂鋼屌人

利申:未得閒睇成條片講咩
食屎啦你去 一啲道德都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞