估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
你呢啲賤畜,唔使諗住陰我啦
真係得 你個樣貌影響我食慾
你唔敢認自己留港,覺得留港失禮又堅持留,咁你先犯賤
其實上面有巴打話強加自己嗰套人哋度都係「冇問題」
都幾癲
因為咁樣可以睇人哋食評嗰陣「方便自己參考」
其實咪姐係自私
留港有乜野失禮?返工加人工,去日本又近
咁我話你覺得香港政府一啲錯都無又點算陰你,話你覺得香港政府一啲錯都無都俾你話係賤畜,你都好賤
GOOGLE評星好簡單, 極之唔想再來食, 極之唔想朋友來食, 我就比1星警世, 就係咁簡單

唔覺得比1分有問題

呢點我唔同意個YOUTUBER
不過未至於到認為佢幫無品分削面講說話
呢條傻西又扮眾人皆醉我獨醒
呢條柒頭唔知乜水黎
成個大陸仔咁
D觀點論點錯撚晒

原來咁多人訂閱佢
香港真係咩人都做到YouTuber
評論人地評論方式, 係無問題, 同評論一樣
唔係強加自己果套
強加自己果套既行為例如:
1. 用CCTV報復人地評論方式
2. 支持(1)呢種行為既人

作為客人, 希望其他人評分標準同自己相近好正常, 覺得人地評得唔啱, 咪討論下LOR
其實個個都能夠客觀地作出評價,咁梗係最好,但事實係無可能做到,首先食物好唔好食就已經值得爭議,畢竟咸魚青菜,各有所愛,同樣食物,有人覺得係珍饈,有人覺得係垃圾。
另外,心情亦都會影響食物嘅味道,心情唔好時,食龍肉都無味;心情好,飲水都飲出甜味。而環境、服務、食物嘅賣相,甚至食客食之前遇到嘅事都會影響到心情,導致佢對食物嘅味道產生不同的評價,於佢而言,都係基於佢所認定嘅事實,無得話錯。
上海仔黎 睇路啊
https://www.youtube.com/watch?v=dQVZShVh3os

你夠膽出樣拍呢段, 大把人訂閱
本身好疑惑點解佢要特登出條片講個學生
原來係教育背景, 即係俾西過西客嘅家長/學生對待過
見到個學生姿態強硬應該即刻挑起左佢條筋
我明你講乜了
不過都要明白
想人哋評分標準同自己一樣係冇可能
都唔係咩嚴謹食評網

講到未我都係唔同意佢評論人哋嘅評論姐
咁人哋都係唔同意你既評論,點解咁樣就變打手
傻閪先睇傻閪 你話睇女都由你
好啦睇仔都唔緊要
好睇唔睇 睇個柒頭
的確無乜可能,
但你仍然可以按你想法去評
你評分之餘, 仲可以留評語

"呢間野態度差到我食野都無胃口, 極之唔推介" 1分
其實就無形中, 就加緊自己果套去其他人度, 不過唔係淨係得你可以講

可能又會有人講
"唔係丫, D野食超好食, 食完心情好好, 店員講乜我當佢唱歌, 又唔係真係講完屌你老母, 就有碌鳩插住你老母" 5分

其實好正常, 討論區人就係會互相影響

如果最後GOOGLE SHOW 1.2分, 有人比1分, 有人比5分, 但比1分既人佔大多數, 唔通比5分一定係仆街冚家產打手?
連登批鬥大會開始
無人識佢
我唔排除佢某d發言係有將個人經歷感受加咗落去條片度
但佢未去到表現出同間垃圾鋪同病相憐
佢如果好似間刀削面成日西客,無乜可能有幾十萬訂閱
其實關訂閱數咩事
講野夠幫人個腦打飛機就多人訂架啦
唔通老高又一定係天才乜都識所以幾百萬訂?

講返正題, 我都無話佢幫間舖
但佢成日自稱理性真係好煩
明明自己都有俾個人經歷同情緒主導
而咁樣先似係一個人
但佢唔係, 成個理性大帝咁, 但講野內容又唔撚係
答唔到就拋返比我
動機只有你先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞