估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
樓主啞撚左

我問題定點
點解我冇得睇既
嘩好撚嘢真正blame the victim
你打丁打丁見唔到?第一行第二條咪係
https://youtu.be/pUcKGVTnBbI?si=Cq5rbw1vlEsUR1qH

岩岩專登搵 睇到 三日前片 應該係同一條?
咁理性得唔得架
我屌,對眼真係跛咗
懶得覆你個傻閪又啞?

點都好過你老母生條柒頭出嚟
唔好咁啦 回應下上面條友果幾張cap圖啦

本身睇你post出黎都對呢條友失望

原來你係cap漏野 cap漏左佢個頭盔

Carl 大哥話解決方法係要個女學生del食評,幾撚勁啊Super打和
閪得過你屌客咩
其實條友先入為主到傻
事後識投訴同事前要做資料搜集都可以撈埋一齊講
條友100%係憎學生
唔知你有冇誤會
我已經同意評論人哋嘅評論係冇問題
只係最後認知番唔同意個youtuber 評論人哋個評論個內容姐

講番個五星先
我會覺得佢係M底,唔會參考跳過
我明俾5星唔一定係打手
其實呢邊都冇講邊個打邊個係打手
上面啲fans唔知點解釋佢呢句留言呢
佢話刀削麵本身有道理已經係on9

你幫Carl大哥含撚算啦,咁都睇唔明
你老母就漏奶,佢第一句咪講咗「本身係有道理」,即係已經幫刀削麵講嘢啊,已經有前設

你有閱讀障礙,就叫你老母送你去特殊學校
但係條友係撈補習喎
其實發生左事先諗到方法完全唔明有咩問題
呢個人真人係咪好難相處
其實呢句係各打五十大板之前嘅「開場白」
唔係完全幫間嘢嘅意思
即係有個女仔出街俾人女女女,然之後就屌鳩佢點解唔帶眼識人
就咁睇條片佢講既野大部分都係冇問題既,得食客問題果part出事,呢個post係咪就係針緊呢點
佢呢個case唔算好多例子, 但都諗到個
就好似去旅行俾人偷野報左警
然後俾人屌識報警但唔識妥善保管財物
話好撚奇怪喎, 假報失呃保險?
大概係咁
終於知點解要拍呢條片啦

原來比家長鬧過,又扮理性中立,實際自己情緒發洩
睇下佢係咁反駁啲網友留言好好笑同過往嘅佢唔同,係咪呢排比家長屌得多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞