估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
錯誤類比...
點解食客體驗唔可以作為評分準則?
食得唔開心咪評1星LOR
我睇評價就係想知其他人食得開唔開心, 來參考

呢件事道理係點, 自己代入一下, 作為食客無人想食得唔開心
呢個社會唔應該接受D食店利用CCTV報復負評

如果你接受倒, 咁我大概知你咩身份
依家個風氣係只能百份百屌間鋪頭,抽返一成批評下個女學生做得唔好嘅地方都對你人生攻擊,所以其實表達完自己想法,抒發完,無視回應就最好。
你條弱智真係一直都講唔出咩情況下俾2,3,4星
No, I appreciate what u share for our kinky lihkg boys
如果態度係你份畫作嘅評分考慮因素之一,點解唔得?
宜家就係服務係評分考慮因素之一,俾1星有咩問題?
你咁講老師感受都可以做評分準則啦
你條弱智都係一直都講唔出咩情況下俾2,3,4星
食評好主觀 但可以從 味道 環境 衛生 價錢 服務 呢幾方面評
一句服務差你可以唔食 投訴 或者外賣躝返屋企食亦得
人哋都冇做錯,乜嘢叫做抽返一成批評,你M底有錯冇錯都想俾人屌下?
你班弱智先係閱讀理解0分,
你班弱智慣咗講廢話,鐘意答完等於無答

1 間嘢做咗咩令你覺得千祈咪去
2 間嘢做咗咩令你覺得無得揀先好去
3 間嘢做咗咩令你覺得一試無妨
4 間嘢做咗咩令你覺得有啲水準
5 間嘢做咗咩令你覺得必去精選
依家你班弱智真係只係識俾一星,係你班弱智要證明你哋其實有能力識俾其他星,但你哋一味答唔到咪證明你哋無能力俾合適評語
咦條片又好似有得睇返
我知主觀,所以我先問佢哋咩情況下俾2,3,4星
佢哋班弱智拎開0分唔知有其他分
餐廳評分講主觀體驗(包味道+態度)
視藝作品通常只係講畫,而且正式嘅一定有套公開準則
成間鋪衰咗好似弱智仔黑暴咁
講嘢惡到死用暴力,搞到有道理都講唔清

你都係改名做ON9大師啦
我咪一直問你個主觀標準係點
你唔好兜直接認你無能力定標準咪得
簡單咁講
佢覺得學生評價係有問題
想問有咩問題?
你覺得食評嘅五星係要服務同食物分開嚟評
人哋覺得五星係整體嘅體驗嚟評
你冇可能將自己評分準則套落人哋度

成件事對與錯已經極度明顯
食評唔係俾你攞嚟覆桌嘅地方
係俾人評價餐廳食物、服務同環境嘅地方
你擺人張相上網一開始就已經錯晒
學生連1%錯都冇,仲要俾你打
(除非個男仔係Mix/ 件polo shirt係校服係大話)
學校如果覺得呢種評分準則有問題 (例如會影響收生), 自然會介入
學生都可以上連登講個老師亂比分 (例女:有乜理由我屌佢老母, 佢就比30分我, 轉校算, 轉一間允許我屌老師老母而我又可以拎倒高分既學校算)
咁我話個女學生係人地未開店嘅時候闖入人地間鋪,野都未講就拎住部電話影住個老豆老母,你話有冇問題?
啱先睇完,有del片咩?
support 卡爾
冇影住嘅話,俾人打到仆街,都冇證據啦
開咗店,入去又話個女學生影響佢做生意啫
佢ON9亂UP話人DEL片
想水D唔會按條LINK既人
想將風帶轉為屌個YOUTUBER
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞