估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
優惠你可以唔俾,但係你毫無理由將人哋個樣擺上網,仲要人身攻擊人哋個樣喎
其實早兩日睇左,我反而覺得佢意思係

件事本身3個學生係有野唔著,如果你PR好d就可以好容易解決到件事

但間野選擇左用呢蠢既方法處理件事,先搞到接近滅舖咁濟
無得睇...

咁佢有無講間鋪拎把遮隊個學生?
你可以用文字反擊,但係放人個樣上網係咩玩法?之後再打人呢啲唔係PR啦
冇講過
使唔使好似大媽上身咁跳針肖像權?😂
放你上網咪放你上網,吹阿?
態度係服務一部份
樣貌唔關服務事 當然你都可以照俾1星啦
其實你咁樣提出我都反思緊應唔應該覆你
因為我都無諗過會有人有腦唔識用仲亂咁舉例
咁咪代表你係閪客囉
如果係咁, 明顯係斷章取義喎,

學埋D獨醒撚咁, 係都要兩邊打五十大板
大佬定細佬?
1星即係唔推薦,咁態度差而比1星有咩問題同埋你理得人地點解比一星 個人自由
其實間舖死係死係自己手上,大家都觀察到訪問街坊全部負評

佢應該本身已經eq低,屌客趕客乜都齊

今次呢單野一個幫佢講好話既人都冇就知佢本身犯眾憎,我覺得佢係抵撚死
學生係有錯嘅 但間餐廳用最差嘅方法處理
唔知點解咁多人鐘意睇呢條友
正正常常就無事發生,佢就唔會出到片呃view啦
而家係唔正常嗎
扮有立場?呢啲咪最乞人憎囉,講到自己最均爭
呢個真係柒頭黎
如果條片無提間鋪用遮隊人,
卡爾咪幫佢做緊PR囉,
放大學生嘅錯,
縮少間鋪嘅惡行, 選擇性報道。
偏離左CCTV用意,係違反私隱條例

//私隱專員公署回覆《星島頭條》表示,如安裝閉路電視作非保安之用,例如在網上公開披露,相關披露可構成違反保障資料第3原則的規定。就上述事件,公署表示會作出跟進。//
笑撚死
呀哥心諗 屌,仆街仔,你叫我點拆?
Exact7ly ,終於有人講出個重點
兩蚊優惠都搞咁多嘢,你唔俾冇問題

問題係人哋俾一星,你公開人哋個樣,又話人哋個樣唔似學生
更何況大部分本地學校校服都係恤衫西褲
店家有誤會係人之常情

冇腦就去驗啦
優惠就梗係要俾啦,佢用學生優惠做招徠,點可以一句話覺得人地唔係學生就唔俾,人地俾學生證證明又唔受
下次佢話未滿18歲半價,呃左人地入黎食,一句又話覺得佢個樣OVER 18歲又唔俾,咁樣似乎有D詐騙喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞