估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
又嚟斷章取義?
https://www.youtube.com/watch?v=pUcKGVTnBbI&t=222&ab_channel=CarlHo%E5%8D%A1%E7%88%BE%E9%A0%BB%E9%81%93

睇完成條片
明明都係屌緊個店主
樓主你呢啲咪就係心地唔好囉
其實可以架 餐飲業就係服務性行業 佢態度唔服務差一星有咩問題 你唔滿意點解唔可以俾?你話佢樣衰嚇親你都得
樣就天生,態度都天生咩? eq低咪唔好做要對人嘅工/生意
條友懶醒各自打五十大板

而家連條片都剷埋
條片喺話緊細佬其實只要正正常常咁應對呢2個學生,件事根本就唔會發大
每個人都可以評分㗎啦,你玩嘢比一星冇問題㗎,如果正正常常其他人都會比高分
最ON9係樓主一頁頁咁CAP圖
卡爾有mon post?

出手打人就隻字不提
屌垃圾
del片最撚柒
唔係咁樣cap,又屈我斷章取義
之前Q&A先話自己盡量唔好同溫層,圍爐取暖

而家又喺度自打嘴巴,我真係立即取消訂閱,以後都唔會再睇
Karl 已經係youtuber 清泉, 傻鳩連登仔咁都想批鬥, 笑撚死人
狗屎垃圾都話清泉傻撚左
https://www.instagram.com/p/C54vR2NyiqE/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

咁無品又態度差比家超都救你唔到
清泉鳩up都要盲撐?
樓主唔敢應你架啦
終於有人講佢,早兩日睇到條片,佢條片啲留言好多人屌佢又扮理性各打50大板咁,dislike數呢家睇唔到,佢仲覆人話好多人同意我講既嘢。唔同意就係少數人,就知呢條人有問題

依家仲要del片之前唔係好叻話無問題嘅咩卡爾?
呢家驚到del片
佢係扮聖人,各自打五十大板,實際上就係話個學生唔啱先,咁都聽唔出啊?
有咩唔敢
Exact7ly,放返條片出嚟俾大家評下理
傻人發現案
未睇呢呢條友啲片
可能我少睇垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞