估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike

估唔到條友講嘢咁on9
佢點解成日戴住個頭盔
上海仔?
第二點都on9
因為態度比一星咪一星囉
Who?
:我認為社會只可以有一種聲音
成段片剩係cap幾句放上嚟有啲唔公道喎
利申無睇
做人冇公關食屎架啦
咁的確冇人針對佢味道有負皮
不過 北上嗰班把口成日講 平 同 服務好 搞到香港食嘅執唔少
呢間嘢減兩蚊又唔肯減 服務又唔係好 係咪同北上嘅人唔願意係香港消費一樣先
再講 我嚟食嘢 唔係睇你 發脾氣 點撚知一陣間一個野蠻人揸把刀出嚟指嚇由食客 畀個食評就cctv cap 圖放上畀大眾睇
又係到斷章取義佢講嘅嘢

咪咁低質啦
Post 埋佢點樣話個學生,你自己睇
服務性行業唔講服務
香港人消費選擇證明一切啦

消費者既feeling咪最公道,你犯賤想比人屌咪自己幫襯,我唔鐘意人地冇禮貌點唔公道,關你撚事咩
Post 埋佢點樣話個學生,你自己睇
因為態度比1星根本on9
咁我因為個店員樣衰比1星又得唔得?
如果你話消費唔夠40冇優惠人地未必嘈
屌人地話自己係學生你就嘈話唔信佢,根本同佢講既係2件事

同埋你唔信佢係學生唔抵得人比一星就可以公審人?
齋睇呢幾句無問題喎
我逐格cap哂每一句,完全冇漏到任何一句,咁樣都要斷章取義?
當刻都冇講到$40,只係佢事後回覆先提及

個女學生都話,如果知道嘅話叫多一碗都冇問題
人地評一星有咩問題
但你公開cctv擺上網公審就好有問題喎
人哋成段片都話間鋪公關有問題

你就話人幫間鋪講說話,cap中間對自己有利嘅證據,唔係斷章取義,直頭係歪曲原意添
你都弱智嘅,我逼佢講㗎?有邊句唔係佢自己講啊?我有冇喺成段內容入邊漏咗一句?
點解會同北上嘅人一樣?
諗極都諗唔明

同樓主講啲嘢差咁遠
評一星完全冇問題

正常情況對各項各自評分再取平均值
但有項極端情況當然應該評一星極不推薦先係正常

例如有個超有禮貌靚過佳芯服務員奉上五星美味佳餚
仲只收50蚊免埋加一
但旁邊放左廿個屎桶
咁係咪應該平均評三星ok推薦叫人去食?

個白卡家庭全家都咁閪
服務極端咁差 味道就算曉飛都冇鳩用啦
評個兩三星伏鳩人去食咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞