估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
講緊就係 啲啲小事都講到殺人放火咁 洗唔洗呀
成日淨係識圍爐取暖打飛機係唔健康
老師好識避風頭
屌 柒咗 冇嘢喇。。

佢真係 走火入魔
咁多連登仔討論 仲唔擺返條片出嚟呃view賺廣告費咩
都話咗根本連登自己係小數,間舖頭仲係人山人海。
要求兩個中學生識潛規則

食客問題講黎講去咪都兩人食一碗面 提黎把撚咩 條友懶係見解獨到咁 見冇人提自己走去提 就覺得自己好似好獨特咁 諗到其他人諗唔到既野

事實係其他人覺得2人1碗面no big deal先廢事提 佢就覺得其他人諗唔到咁
有sub佢,見到呢個標題就無睇
根本個傻閪反社會人格咁
講野又無point又推翻自己講既野前言不對後語
咁都有人睇開佢d片
唔敢想像佢其他片係拍咩弱智野出黎
佢都叫反社會人格?
影片質素係一個問題
但講到佢反社會又真係扯唔上
單嘢都發生左咁耐 可以講嘅嘢都一早比人講晒
所以條友就夾硬幻想啲嘢出黎屈落個學生到
根本係為左講而講 咁都有人睇佢
明白你嘅意見,但我覺得
呢兩日咁多ching已經留言俾佢
喺YouTube comment同連登呢度都好
好言相勸理性分析又有,冇禮貌啲嘅謾罵都有
佢仍然覺得同自己相反意見嘅人
就係唔清楚事實嘅全部,或者冇睇晒自己條片
甚至攞條片嘅like數多過dislike掃嚟自high

我就好清楚佢係一個有幾固執嘅人
唔會有一絲反省吓自己係咪真係有錯
對於咁樣價值觀嘅人
我覺得唔睇佢嘅片唔係損失
唔想youtube 推薦啲片俾我/唔想睇你啲片就係等於殺人放火?

ching 小學畢業未?
依家又係各打五十大板啦?一開頭唔係話幫店家講說明嫁咩 仲唔係斷章取義
你講到要接收其他人嘅意見咁偉大
但你有冇諗過時間係好寶貴
係咪街邊個乞衣話「習近平係火星人」
都要聽下接收下
有啲人擺到明係on9冇邏輯
你仲要嘥時間落去會唔會太折磨自己
點解唔做啲其他有意義嘅嘢

仲有你唔好借啲意又屈個女仔
(用一個更荒謬嘅理論引開人注意)
乜嘢叫做「一唔啱」
俾人咁樣對待俾一星負評有咩問題
你下次去食嘢俾人打到腦震盪四肢殘廢性無能
都唔好「一唔啱」就俾一星喎
我自己個YouTube A/C唔推薦
又點解會變咗想佢死?
反社會邊夠某啲連登仔嚟
唔係嘈緊貼人個樣上網
我真係唔覺2個人食一碗麵有咩問題,有咩唔尊重
人地學生仔,慳錢又唔定,下午茶時間唔太肚餓又唔定,一個陪另一個食又唔定
下午茶時間又坐唔爆,人地只佔左你一個本身就無人用既位
間鋪當時又唔講要最低消費,根本只係事後夾硬挖返樣野出黎話對學生都有唔啱
各打50,同埋幫店家說話,兩者之間有衝突嗎?

打50,講好說話50得㗎?
獨醒撚而已
你都弱智
Carl講到話食物方面先俾星。所以如果佢入鋪俾人打到仆街出返黎都唔會俾1星。應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞