估唔到個youtuber 卡爾幫一品刀削麵講說話

723 回覆
42 Like 1353 Dislike
頭先刪過,而家又放出
態度咁西既話之你d野幾好食啦
你英文肥左但其他科全部5**都一樣冇大學收啦
你因為店員樣衰比1星冇問題,你打埋原因睇下有冇人撐你囉,依家就係大把人撐個學生
冇遮喎
所以d 人咪唔敢去食lor
惡過狗
真,其實條片都係力數間鋪嘅處理手法有問題,只不過同時指出食客都有啲唔恰當嘅思維,而且確實係有理據,但就結論黎講都係插緊間鋪。

就好似通識題咁,立場正反都提供駁論咁,但樓主只係cap啲駁論出黎,就講到人地只係盲撐間鋪,究竟係想做尻個YouTuber定係真心冇理解能力
評分不嬲好主觀 拉埋考試黎講
係㗎 不過犯法姐
呢個咩人黎?
無耳仔咁奇怪既
證明佢全家
無iq
無eq
你識唔識咩叫做主題句
呢個留言真係笑左
你呢張係舊 入面啲嘢都加曬價
不過減2蚊同最低消費隻字都冇可能係一樣
條友想話人扮睇唔到低消 真係靠屈
因為執嗰啲係無服務又無味道囉
仲要賣得貴

仲喺度講緊啲人北上搞到你執笠
根如果價錢平,有味道
大家都會忍忍你
好似呢間刀削麵同埋啲雙餸飯
雙送飯啲阿姐態度一樣係閪
但賣得平,唔太難食
點閪都始終有街坊客
本身有睇開佢
但呢條片真係好失望
將最低消費同學生優惠嘅多少拉埋嚟比較
就話店家錯唔晒
學生又有問題

一路都話店家鍾意唔鍾意俾咩優惠, 完全係店家有最終決定權
佢唔俾兩蚊學生優惠完全冇問題
而佢懶好人唔收兩個人頭最低消費
亦唔代表佢做得啱

個問題由頭到尾都係店家擺學生個樣上網
再兩度出手物理攻擊學生, 而差佬又唔charge (擺明大事化小)
學生評一星完全冇問題

開始會減少睇Carl啲片
concept完全亂咁嚟
而家呀豬呀狗都係youtuber
佢mon post見到就淆底
佢應該諗諗下又覺得冇太大問題
反正都知道宜家個po風向唔係屌佢企喺店嗰邊
而係屌佢各打五十大板懶持平
仲有咩唔俾得一星嘅on嘢
咁又真係幾少嘅事唔洗太驚嘅,頂多多咗人唔同意佢啲present手法姐多咗少少人會唔睇佢姐
你講得好中,比起好多盲撐L思路清晰好多
agger
大部分內容都認同,就係唔明食客錯喺邊?
要講嘅話我諗淨係得喺人地未開舖之前衝入去要求del相嗰到錯,但係人均最低消費唔係間舖有責任提食客㗎咩?嗰陣又唔提??
1 千祈咪去
2 無得揀先好去
3 一試無妨
4 有啲水準
5 必去精選
你cap啲唔cap啲就開post,都分明斷章取義啦

其實講我斷章取義嘅人,識唔識閱讀理解?

Carl 大哥兜咗禁大個圈,就話個學生都係無理其實個學生根本就冇問題
我諗係佢表達得唔好
一開始道理係係間鋪度
例如:佢可以行使最低消費條rule
唔做2蚊優惠都可以

但店主on9加脾氣差,用錯方式處理
比人評一星,就選擇貼cctv 報復
佢有講個店主處理得差,有道理都變無道理
痴線求其搵間嘢入去食完係唔可以俾comment 因為你入去之前冇做好research
問咩情況俾呀
所以條友諗嘢真係好特別,點樣都屈到啲位各打五十大板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞