屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
睇食評好差
一開始個店主細佬話冇學生優惠,個女仔都算。係收錢個陣,個細佬口賤講多兩句,寸佢男朋友唔似學生,女仔先嬲。
同埋女仔個邊主動話有學生證,個細佬死都唔睇,話佢有決左權,佢話晒事。

原來都有人去批評女仔同個男朋友,果然係我認識既連登
屌 好撚嘔心
嚟緊一個月都唔想食扣肉
等執
應該係反駁隊。
係咁jer住channelC 。
係office附近,食過幾次,個陣覺得幾好食。點知原來間舖頭咁撚閪,恰鳩學生,等執啦
唔怪之得搵唔返
講經咩
個細老 緊係 唔底得 人地 有女同學同枱食野啦

睇完片 都覺得 好有問題啦
屯門D學生應該比較ON9, 所以會去食呢間野
批評個d 人 都係單身既…
有人係天生攣毛,啡色頭髮㗎bo
同學校俾唔俾係一回事,佢做唔做係一回事
個帶眼鏡 係咪覺得自己好有point
係咪叫丫b 呢啲樣呢啲頭 通常叫丫b 傻b黎
傻西西咁
呢啲垃圾仲有人幫襯
為咗場交 輸咗個家 一家四口有份做成
依家佢放人地上網仲會係因為果兩蚊上庭
佢本身有機會犯到刑事wo
而家個西佬就係當自己係訓導幫手執行校規
我屌你老母閪,我同你講你依家間野玩撚完
贏硬
自信撚
有冇人睇片途中好想衝入去屌鳩果家人
如果佢地冇滿足到最低消費,你可以一開頭就同佢地講一定定叫夠數,一係唔好俾佢地食。
但店方冇咁做到即係默認咗佢地可以唔跟最低消費,中間食緊途中又唔見佢去同個客講你地叫唔夠數wo。咁個客唔一定見到最低消費係幾多,你作為店方你有義務去提佢
屌你老母準備死全家
呢d我覺得要上庭。
因為佢依家係懷疑人地根本唔係學生。而個懷疑唔係完全唔合理,當場亦冇出示証明文件(不論邊一方提出)。

如果你明顯著住校服,入到來食完,唔比優惠,咁老闆就死硬。

我唔係話支持個老闆,但係呢個case,我真心覺得算係有爭議性。
打人岩唔岩 唔好spin 答啦柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞