屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
lm
你真係好撚風趣
咁你自貼都防止到強姦案發生啦
你望下學生減2同你個低消40字體邊撚個大你學生優惠仲要用紅色
先天遺傳 後天環境
好正常 唔洗覺得出奇
連登任何post通常都有堆人專唱反調
唔係unilateral contact喎。其實個poster係invitation to treat,offer 係由客人比,商家再決定係咪accept㗎
等執笠
間店仆街就緊架啦 聽執都似
學生據理力爭唔係錯,但咁樣踩上門叫人del相,我只會覺得太天真啦 世迷險惡 有時唔係你想點就點 要好好保護自己
正常有低消落單見佢地嗌唔夠數都會提啦
同埋餐牌係舖頭定既,最熟係佢地
食客入黎唔通個個好似睇條款咁睇哂一次tick個同意先嗌野食咩睇唔到有幾咁出奇
公乜撚野道
事實係人地上網一星串你幾句態度差,你地直接放人相
人地私下要求你del相,就郁手郁腳屌哂老母咁
人地搵埋記者幫都係想del相,就又屌鬼話你地無錯
仲五條上身咁:會贏噢

依家記者公開完,就話做生意果邊好蝕
自己人咁倒米法,呢啲咁嘅服務態度
咁做生意法唔蝕就假
枉佢仲可以開到十幾年
做生意果邊應該感謝呢個神蹟
學生:如果當時同你講會叫多碗
咪就係睇到有優惠
冇睇到(睇到當唔知)最低消費

冇講
完全唔清楚
Cls

贏哂啦
喺佢門口行過可能都輕度弱智
真係正常人睇到優惠兩個字先,啱食咪入去,撚知你低消
你見撐佢哋嗰班講野都冇乜邏輯
幫襯你就預咗比你鬧
就知咩野人先會撐呢啲閪鋪
再唔係就係四眼仔一家自己comment
其實你係唔係2兄弟其中一個啊要分辨佢係學生好簡單,你米對學生證囉,但係問題係你唔對,憑感覺話人地個件唔係校服,攣毛就唔係學生,依家學生係一個身份啊,唔係淨係一個外觀啊
記者小姐對腳好白
係咁講我覺得我覺得都忽忽地
係連燈講法律都算
仲要同白卡既連燈仔講法律
建議你早d訓
乜都唔洗講
推人出街同拎把遮出嚟打鳩人
都唔洗幫啦
點解要對?依家個rule係間餐廳定,自然有解釋權ga la
講經咩
呢D鋪頭唔幫襯未得囉
仲洗分對錯既
做客吃個飯俾人小 佢俾錢你嫁?
無論佢係唔係學生 睇呢家人的脾氣就知 咩料啦 話你唔係就唔係 收皮啦
人地唔憤氣 上網數臭佢 公審佢有咩錯?
好明顯人地解釋果陣 已經小柒人啦
仲放相解釋 咩樣唔似學生 又咩唔似校服 一陣俾張學生證 咪又話唔識分
唔知聽日間鋪收皮未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞