屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
連俾佢地 出示學生證 嘅機會都冇
問佢有冇問過人係咪學生,片中直接答 冇,間鋪係我嘅,我覺得唔係就唔係

不如個兩兄弟,真係睇翻自己講過的乜先入嚟連登兜啦,柒咗成日
如當初安裝閉路電視系統是作保安之用,除非機構得到資料當事人的自願和明確的同意,否則個人資料不得用於新目的,作非保安之用,例如在網上公開披露。相關披露可構成違反保障資料第3原則的規定。
阿店主/店主朋友/PR

你個決定係憑樣, 而唔係憑距係咪着校服阿

禁你寫乜着校服減兩蚊

提埋你啦, 唔好講咩阿伯着校服呢種似你程度既低級論點

亂着校服係犯法, 自己睇下早排專貴既衣食父母着香港校服風潮啦

同埋人地有學生證, 你唔去睇, 正白癡

個客因為你個優惠入來食,但你唔比,合唔合理阿, 最終決定

連貨物出門恕不退換都唔係定律啦
其實啲嘢食係唔係OK的?
我反而覺得佢咁閪點解可以生存到咁耐?
有冇屯門友可以解釋吓?
明顯係過後知道左係記者先知驚啦
開頭幾有氣勢鬧女學生
笑鬼死人
班垃圾擺人張相上網又郁手。 唔覺得個細路有錯到要受呢啲對待
推 私人地方佢可以留翻一家自己食
非防盜用途呀傻西
邏輯討論到未呀
你啱
你認為店舖係有最終決定權嘅話
同時其他食客都有決定權仲會唔會幫襯呢間店舖
個樣係人資料?
落單又唔講最低消費
師兄,你係咪混血的?
我懷疑係兩兄弟唔訓教覆緊
你條傻鳩到時問個官睇下佢點答你囉

若閉路電視系統備有攝錄功能可拍攝並儲存他人的影像及/或錄像,以用作識別有關人士的身份,便有機會涉及收集「個人資料」,機構必須遵從《私隱條例》及相關保障資料原則的規定。
第一距而家係食完先話冇優惠,第二人地的確係學生,你覺得唔似就唔比。 你當初就係用呢樣吸引學生食, 食完話唔比, 呢個都唔叫違反商品說明條例, 不如你講下點先叫?

CCTV 咪上庭比官判, 不過而家有起底罪,長官比人起底都有打格仔架, 點解起底個一個又會比人拉
成家都唔撚鋸 嬲到訓唔撚著
燥狂老豆分分鐘激到中風身亡
兄弟2人spotted
混你老味, 我有着校服有學生證阿
人地可能唔識字架嘛
你叫佢點睇啫
開頭好正常
仲有咩好撐都柒左
求神拜佛過一排冇人記得好過啦
仲係度吸仇恨值
心動不如馬上行動
Ching坐咗幾耐
幾好食喎 個陣老細仲未係白卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞