屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
啱呀 你同意左樓主個結論 end
為咁小事仲要係店家而走去喊打喊殺
就算唔係對女人對學生, 對咩人都已經唔抵幫啦
Sorry
我哋話嗰對學生唔啱嘅人 冇諗住幫間舖頭扭轉閪舖頭呢樣嘢
兩邊都係衰 間舖頭係更加衰咁解
呢間閪嘢可能想追趕下依家香港食肆執笠潮掛
想成為一份子
連登多黑材料愛好者你估假嘅咩。
我話知佢channelC定條女係咪善男信女。
間鋪蠻不講理在先,一物治一物啫。
睇下邊個大架啫,間鋪搵到國安處出黎要呢篇野收皮一樣得,不過睇怕成家白卡都冇呢個能奈架啦,等比人恥笑一世啦
屌等執笠啦
成家都係無賴垃圾黎
麻辣雞都好食 係啲米線難食咗
你地唔好再討論校服問題啦好嗎我覺得用呢一點去討論呢件事真係好蠢 連登仔冇理由咁on9

你覺得
成件事鋪頭細佬係因為校服問題而態度差?我可以肯定咁答你唔係。細佬扯火根本就係本身on9,又或者係嫌呢兩個學生食得果50蚊唔夠最低消費,仲敢去問校服2蚊優惠而扯火。 (我甚至覺得如果兩個學生一早食夠最低消費應該唔會有呢件事發生)

點都好 校唔校服根本只係影響果兩蚊優惠。絕對唔係引爆點。
師兄其實你有冇出嚟同人Social過?
我加左個 啲字 係唔想直接話你錯 俾面你
唔想你咁柒
我嗰句邏輯謬誤係咪有啲錯?
係直接想同你講你邏輯謬誤錯咗
明唔明ching
係連燈
話個學生錯=支持間鋪
Sorry
我冇撚理過對學生
我剩係睇到間舖好閪
埋單先話冇得減2蚊(有校服/學生證都唔得),比1星就要比人放cctv公開大頭,第一次上去理論仲要比人打,第二次搵記者上去個家人照出手

你m底慣左比人踩到上手ar都唔ar?
呢單野會唔會有長官跟下,明顯而家飲食業就係比呢D人搞彎,煽動市民對本地零售業既憎恨, 從而寧願離港消費或上大陸消費,從而打擊全港飲食及零售業,從而危害國家安全喎
有用咩 癲雞細佬一野就話唔係屯門學生無優惠
咁佢地真係唔係屯門學生 比個學生證佢都會話呢間唔係屯門學校 無優惠
但係問題佢真係餐牌無寫只係比屯門學生喎
真,其實只係想間鋪收皮,學生點關我閪事。
講真 嗰間舖頭當刻懷疑佢哋唔係學生 真係唔出奇
佢都識講嗰個男既聲稱有混血
屌佢老味,一陣間係混有南亞種嘅
十五歲啲鬍鬚分分鐘仲多過華人25歲
加上依家啲中學生個個神高神大

間舖頭最戇鳩嘅就係唔問人哋拎證明
如果兩個學生最戇鳩嘅就係唔提供證明

成件事最終得益嘅就只有嗰個濕鳩Channel
小事化大 嘩眾取寵
咁樣比幾十萬人睇
fb轉載多幾次
加上呢期興講飲食服務差
識玩一定整埋D 30秒短片
比人碌ig/yt睇埋
過百萬人睇真係唔難
你鍾意啦
我好多年無幫襯過啦
放上小紅書啦,香港特色可能好多同胞想體驗
反正澳牛都回哂塘,係時候要搵返間舖接力
搞笑咩 你有冇睇清楚 人哋學生唔係想R優惠喎
佢被無理po相上網 要求del相咋喎 咁都叫鬼殺咁嘈?
咪就係因為有你呢啲人 香港先有呢啲鋪頭囉
On9 唔可以比1星 整個評論系統做乜鳩?
你記得下次去某間鋪頭消費俾人打唔撚好嘈啊香港真係多得你呢啲人唔少
等執啦
自己唔岩仲大聲咁惡 全家都係咁
搞事果個話返人搞事on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞