屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
同意 講得好岩 無認真理解件事好易比人帶風向
比人放上網公審,第一次上去仲要比人打,有幾強勢?
某啲國家永遠都只有/只會有一面倒嘅意見
真係非常適合你呢啲人
呢單嘢,佢地spin唔到架啦

佢自己都認咗冇求證是否學生,覺得唔係就唔係,用商譽嚟對賭,玩到咁串,件事點發展都好,大家都識揀

第二點,就係兩次襲擊個到,呢兩個位冇可能spin得走,打開門做生意,佢地淨係入鋪面討論,入唔到非法進入私人地方,而且佢地有權趕走人,冇權攻擊或傷害人
佢咪講撚咗囉
餐牌淨係寫有 但無講最低銀碼幾多喎on9
由落單到收埋錢都唔出聲咪姐係你同意個交易囉
咁撚簡單係咪坐撚住咗個腦無思考能力呀你?
係咪未簽過contract以為完約先再加條款有用呀?
真 , 好適合你呢個二元論者
間鋪仲要冇求證過
邊忽公道呀屌你老母
佢明顯講緊公關問題唔係講緊法律問題

邊個為呢啲小事上法庭
你最尾個比喻有啲on9點樣等如法
鋪頭兩項都輸
原來仲有第2個PO係到嘈緊 兩兄弟仲忙過做生意

因為日日都會食嘢
唔知幾時會唔好彩遇到閪店
心底點都唔會幫呢家燥狂閪人
而且於情於理於法 燥狂閪人家庭都係錯多嗰邊

其實上面嗰幾個閪人親戚分享下點解閪足咁多年
仲堅挺嘅祕訣仲好啦
On9
堂食設每人最低消費$40丫
餐牌 水牌寫哂出黎啦
懵撚
我唔覺得一間細鋪既review
會令到咁多人睇到個事主 再認得出個事主

Who knows?
M記驚現on9仔都係連登紅咗咁耐啦
難保有連登仔咁啱見到po上嚟耐hit喎
屌你老母公審就係公審架啦仲可以有分事大事小
仲要亂用cctv影像係犯法呀 死文盲
啱架啦,俾多的人知
如果着校服有學生證竟然比你一句我唔信就唔比, 會唔會違反咗商品說明條例?

下次食完個飯埋單變咗500蚊一個飯, 個店主同你講呢間餐廳係我既, 個價錢係我決定既,你係咪照比

張相係CCTV 影出來, 而家CCTV 可以咁用?

做錯咁多事仲要打人, 而家咪係報應既時候lor

玩有幾大? 未見長官介入邊到大?
公咩審姐
打晒格 搵鬼認到你咩

定佢係中東某個幾十億王子呀
咪就係咁就碌柒囉
人哋話係校服
我冇記錯佢哋啲手冊都有定咗咩係校服
好似就係嗰啲恤衫西褲 同運動衫
嗰個所謂混血男仔件衫只係嗰啲社衫
雖然有校徽 但嚴格嚟講真係唔係校服
Ching你係讀law定係淨係take過一個law course?
Google map依家搵唔到依間野睇啲評論既
閉路片段唔可以咁用
件polo有校徽,已經喺校服嘅一種
咁都唔係細細隻字你講埋右上角我都搵左陣,學生優惠就大大隻字
係, 佢地醒就唔回應, 直接搵狗請佢地走就得
如果間舖無成家人都跳掣發神經,又打人又用遮推人走等等
只係貼上相想網上公審一件柒事
咁都仲有討論誰是誰非嘅空間

但去到郁手個方基本上都理虧晒
最好笑係有班人想用學生錯先, 擺明踩場等等, 因為班閪客玩野, 俾着咩人都嬲去spin走店方嘅暴力行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞