屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
你當人地記者傻嘅咩 查都唔查就幫拖
你不如解釋下個兩兄弟點解無錯
所以我唔會再覆佢
你見識同個細佬無分別既話,可以唔好衝岀嚟
本地學校係真係唔得。
但係,屌,校規還校規,好多死MK都唔理架啦。
亦都好少話一違反就即踢出校。咁個學生可能玩野,第一次咁做,收左個大過,咁唔等於佢果刻唔係學生

校規唔比 = 學生唔會做。
老闆都幾純真
見過有次個口音唔正嘅女人黎買外賣
買完等緊 跟住出面天氣熱 鋪入面人唔多 無人等緊位
個女人入黎諗住坐吓 阿哥就叫佢出返去
個女人同佢理論

跟住牙哥就好撚型咁塞返啲錢比佢
然後大聲講:
走啦 躝返上大陸啦唔撚做你生意啊而家
你都戇鳩嘅

咁大個人 仲未見過原來可以咁樣做生意
當堂超級Respect原來屯門人係咁型嘅

咁多選擇,點解要揀一間potentially 會比人屌的鋪頭去食
原來係黃店
咁你講唔講得出係邊間學校
開業百年 目前第十年
出面寫有學生價 食完先講唔比 算唔算違反商品說明條例
2024年仲係到黃藍
笑撚死! 一定要係屯門區先可以係學生?
人地港島區 考DSE 黎屯門唔撚得

就係咁唔好彩 食左間垃圾鋪
你都on9
你知又好,唔知又好,人地係其他學校既學生又好,你覺得校服有問題,你咪睇學生證囉,你judge校服呢個point同個兩兄弟無分別

依家人地話提供到資料證明係學生,但佢地又唔要人證明,想點先?你都on99
有冇人見過我個一蚊
相由心生 推呀
一邊手拍唔響
無火頭邊得嚟大火

可能個仔畀兩老屌到一肚氣搵緊位出火、
可能啡頭學生第一個反應辣㷫咗人、

其實我覺得大部份學生見間鋪頭咁火爆第一時間應該笠晒水
不過佢仲可以㨂住鏡頭第二日上去
都唔係無料😹

(利申:無幫襯過 。同鋪頭無關係)
間嘢食過幾次,細佬招呼我,我覺得無乜嘢;阿哥嘅態度係睇心情,的確幾差嘅放鬆食嘢體驗
咩叫一邊手拍唔響?

Channel C 唔係剪輯效果
大把街坊黑人問題就畀佢開波屌
我親眼都見過兩鑊
依幾個post 都有爸打親身經歷

幫襯都要睇你心情?
心情唔好就唔好開工啦
本身TnC都唔合理啦
下午茶餐會唔夠最低消費咁行到入去要迫人食兩個?
記得十年前 重係學生
食過兩次 麵係ok 既
不過態度真係超西
最後食其他重好
問號*
因為餐牌係寫著校服,所以為咗貪個2蚊用呢個嚟鬧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞