屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
比一星負評就可以貼人出黎既咩

如果因為間鋪係佢,個優惠就可以話無就無
因咪次次比人話違反商品說明條例都可以用依句
咁呢樣佢當初唔講咪就細佬on9囉
個細佬咁撚串

hello? 凡穿校服wo?
幫你講定返先 條片播到中後段
果對賤種兄弟狡辯果陣
大佬有問個細有無同學生提過低消
答案係無講過
呢單野就鋪頭一定衰先架啦
佢當時2蚊同低消可以處理既手法有好多
上面都講左好多
你嬲既高章既你笑屌到個客唔好意思
仲幫你叫多碗你就贏
根本唔洗嘈

之於學生哥…
佢地據理力爭
無非都想拿個公道
講真你做客比人咁樣話同放上網
事後叫佢地Del 仲兇番你轉頭
你都嬲啦

之不過後尾有記者係度
學生都有種好似call左班人再覆卓既感覺

而間鋪果幾條友仲死撐話自己岩
態度差到咁.. 根本令到雙方都無可能
用解決心態傾落去
醒目既當時見人拿晒鏡頭影
有備而來既
即刻先講句抱歉話以後會做好
人地淡氣消左仲邊會專登同你嘈呀
係搞到差佬走左先知驚
出手打人緊係唔岩 其實我之前有寫
你講完咪即係間鋪好有問題lor

首先40蚊低消上面有講係呢單野之後先出現。就算係一直都有, 請問點解會有一個餐可以低過低消?

低消係講緊食唔夠都要比40 蚊, 咁你個兩蚊減定唔減

如果個客埋單少過低消, 咁低消存唔存在

如果個客係要比40, 咁又點比少過低消

完全唔持平
間舖係我,所以我話賣麵但俾咗飯你都得
鋪頭梗係唔可以貼翻佢個樣出嚟啦,記著都搵咗律師解釋,係偏離安裝老閉本身防盜嘅用途睇住店主成家on99咁想兜,又拉埋記著密密針就好笑

第二點就商譽,同商品說明,第三點就記者可採訪、對質、訪問,新聞用途,片段中店主都有“請”咗佢地入去,之後先叫佢地走。所以本身佢喺入面採訪冇問題
唔見左個google 評論既?
冇求證都on9埋啦,成件事咪就係咁囉,仲邊有位兜到丫
Sam hui delete曬啦ig fb都係
你就真係on9,落單叫唔夠數你唔撚出聲?
我試過同朋友入餐廳食野冇為意要每人最低消費
個侍應都識提你,唔食都收廿蚊啦
得啦唔使再講啦 知你係阿哥/細佬啦戇鳩
係你就講啦屌
個店主/店員冇求證過,最低消費冇提過

你第一點都fail咗啦,持平段片佢地認咗啦,諗過第個point好過啦
呢啲做街坊生意,40蚊一餐,唔會有人上openrice 參考下話
屌你老母收嗲啦廢柴
應該係本人 不斷嘗試轉移問題中心
講到去非黑即白 學生強勢 青奴c問題
事實上更加顯得佢地蠢過豬閪

花生友剩係怕post沉
其實個句「間鋪係我所以我想點就點」呢句,
已經唔係諗住同你講道理嘅語句,

點解重有咁多柒頭話好有道理。
同意
同埋學生哥call左記者 之後想攞彩好正常
我食個飯 無啦啦比你放上網 想攞返個公道 仲要比你兇 比你屌 比你襲擊
成家發哂癲咁鬧我推我打我 仲想我大事化小?
記者未暴露身份之前 班撚樣仲咁撚串
你係學生哥條氣都唔順啦
佢本身的points 兜得太柒,宜家開始扮“持平”
知唔知乜嘢叫自我中心亂鳩咁用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞