屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
最終決定權上到court都係睇情理,
一定唔係大撚哂既,
好多時公司寫來都係用來嚇d一般市民以為無得告
lm
冇錯,閉路所拍攝到嘅影像,只能用於保安用途,收集資料個陣已經講咗不論有冇打格
好撚痴線

原來10年前又比人屌無禮貌

6年前條片又比佢屌無禮貌

10年後出埋手打人都重生存到
附近仲有間「雲味園」一樣當啲客係契弟
學生變左唔係重點
重點變左, 比人發現本身間店態度都係差
冇品刀削麵
你睇頭15頁comments,好撚好笑,不過我都遲咗入嚟
唔好話對事 淨係對人你都係抵撚死
睇下咁多年啲街坊食客咩評價先
今次成堆街坊受害者叫好
我支持搞大佢
最好報埋cctvb
證明當時冇咩noise同班屯門人養得住佢地掛
推到成個銀河系都識佢哋
街坊就可能唔記得
而家搞鳩學生哥 附近啲學生就唔撚會再食架啦
冇咗學生條水 呢間閪嘢等摺都得
可能真係好好食
我上年有食過 好食談唔上 唔難食普普通通
態度係曳架啦 個阿哥落單都廢撚事行過嚟
要離遠嗌食乜 價錢正正常常
食完試過就算 因為好少去嗰邊 所以無下次
擺脫唔到返工俾腦細狠狠屌穫甘嗰種快感
收工放假都想入去俾人屌多幾吓屎忽
果個位好似少選擇學生迫鳩著食
成件事問題有幾個:
1. 學生優惠vs最低消費, 點define 學生同咩最終決定都係呢一度
2. 見人比一星評價就將cctv 既錄影放上網
3. 兩老打人

1. 呢啲無謂泥漿摔角就求撚其

2. 又仆街又犯法 唔撚gur 咪上網屌翻佢轉頭,放人上網公審係仆街,放張相上網張相有校徽係弱智將cctv放公審呢下都犯9硬法仲理直氣壯大大聲話報警凶啲細路

3. 打人仲話咩人地係你咪開鋪就入去搞你 你未開鋪又點人地又唔係要食麵係要要求你del相,見到個類似老細既人就行埋去同佢傾架啦,早左入去就要被人打? 啲藉口都多鳩餘

呢個post仲有啲中立撚講完一輪話預左被人屌
講啲嘢咁撚戇鳩係底俾人屌嘅應該平時都俾人屌慣㗎啦我就慳啲口水唔屌喇,咁撚弱智連討論價值都冇希望你係打手係真心膠
整QR code 全自助咪重好剩係響入面淥面算撚柒數
咁首先係佢態度差先會引發呢一連串事件點唔拉埋講講

唔信人著緊校服,肯定人地唔係學生而唔去求證,又話就算係學生都有權唔比之後老豆出黎郁手

老老豆豆學唔學生優惠咪講個信字,細個讀中學果陣就算冇著校服既時候去食飯,有d餐廳既呀姐都會好心問你係唔係學生答係做埋優惠比你

所以就係間鋪d人閪,學生優惠同最低消費呢兩個point根本店方正常溝通係解決到
細個會因為好食+平,受氣都去食。
而加絕不俾錢買難受,加陣m底定俾人PUA,要貼錢去受氣
真係趕時間/就腳,寧願食d連鎖野,小店好多當客狗咁撚
如果對學生真係附近學校
咁俾我係佢地一定會唱到全校都知
星期一仲有冇學生哥去食
根本第一點由頭到尾都係wfc連個女仔都話唔係care果2蚊
Lm
兩兄弟姓盧中學阿細佬比人笑尻大陸仔 比人欺凌到唔敢番學

鐘意左個女仔 人地叫佢影J相 真係影左比人 點知比人係學校Grp send來send去

打尻人 結果人地老母報警 阿盧仔屋企人又喊又乜 人地先銷案 之後都成日比人笑

畢業後應該都係讀唔成書 成世係呢間垃圾餐廳做

利申:食過 難食到傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞