屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
公道講句 佢大佬講嘢算有文有路同埋唔係無理取鬧嗰隻 但啲態度真係好撚閪 同埋佢餐廳啲嘢食真劣撚咗好多 啲刀削麵食慢啲都淋撚哂 所以近幾年都冇再幫襯佢
佢夠寫左有最終解釋權 咁條女睇到啦掛
為咗流量已經亂鳩咁嚟
channelc 同 辯論你係咪嬲我一撚樣 我睇撚到打個突 完全撩事鬥飛mode 引佢地打鳩你咁
推 態度差同打人錯 其他野無錯
好似餐牌有寫喎師兄
On9
1. 埋單個陣先知無學生優惠 點樣一早接受無優惠嘅offer?
2. 似唔似學生關乜撚野事? 有學生證就係學生架啦 話知你七十歲都好
3. 個傻閪舖頭一開始係用「唔似學生/ 唔係屯門區學生」去避兩蚊優惠 咁響個學生覺得比人昆左兩蚊優惠好合理
店員事後先話有低消 你第一下唔同人解釋清楚?
你睇多次先
佢老豆話佢地唔係學生
個小妹妹已經好大聲咁指住人講野
我唔覺得個小妹妹係幾咁弱勢
但個記者就不斷包裝到個小妹妹係弱勢
都幾仆街 只係幾條友直係燥狂比人撩到
Channel C下次撩啲白卡佬 日日有新聞做啦
所以條女都冇就住優惠同最低消費e兩方面控數
未開鋪前入去 廢事比其他客知 想del相就算 又比人話闖私人地方
開鋪時入去 就比人話踩場 搞到其他客 搞大件事
更加冇一個功能係嘩眾取寵 刷流量喇
一間咁閪嘅食肆都可以做到咁多年 証明香港人係有被虐傾向嘅
打開門做生意
就算遇到閪客都要冷靜應對
間野成家人都跳晒掣又打人又鬧人
基本上都理虧晒
毅進都有教邏輯謬誤
你唔好喺度井底之蛙啦

一個呀伯著呀孫件套校服入去又要俾學生優惠?

Verbal fallacies即係偷換概念啊

你真係唔好撚衝出嚟柒啦,傻閪
開左舖你又話阻人做生意姐
其實間鋪咁多負評但都仲生存到,應該係有獨特既做生意技巧
如果真係大家講到咁仆街又咁難食應該一早執佐

想學下野
簡而精
馬車應該打撚左channelc
最合理分析 唔明點解話個女仔啱晒
本業唔係賣麵咪得
呢間閪店都出名串 但都有弱智仔唱反調
人地老母都話
得啦得啦 我地一陣刪除佢
你走啦

目的達到
仲唔走?
個學生都唔係咩好人啦

自己拍嘅片
同訪問片
兩個格
有文有路
「我覺得你唔係學生你就唔係學生」都講得出 都有文有路 唔識問人拎學生證睇?
人地留comment就=公審佢 啲咁嘅邏輯
你智商咁低 全世界都有文有路啦
佢句說話:
你個邏輯謬誤都有啲錯
撇除呢件事件嘅內容
你真係睇唔出呢句嘢有咩問題?
咁可能毅進教完你 你都未攪得清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞