屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
Ching你睇多次先個呀伯一開始已經係起晒鋼,個女學生想拎學生證出嚟,個呀伯就即刻大聲:「你無學生呀嘛」,之後個女學生先同佢鬥大聲
認同,啲人真係混淆事實到一個點
有低消同比唔比優惠根本兩件事,唔知點解講到唔比優惠係因為佢地冇達到低消,九唔撚搭八。
低消係有得拗嘅,咁一早叫野果陣講定,人地可以唔食罷就,但話人唔似學生呢個擺明就唔合理。
人地學生都接受左餐廳有最終決定權呢個clause,比番果兩蚊,轉個撚頭仲要比人擺上網公審,真係唔知點撐得落間餐廳
香港人有時候味道再差,態度再閪都係會幫襯
M底到仆街
其實我唔覺得個小妹妹會咁大氣炎
多多少少係俾班記者壯大左個膽

再講
可能個哥哥都已經有d 覺得頭先太激動
有陣時 俾腎上腺素影響就會失去理智
始終做生意 都應該大事化小 好好咁解決件事
但記者仆街到 將私底下講既野都報埋出黎
好似真係想報仇咁

應該係街坊黎 食過太難食

面又少 料又少 食左幾十蚊 都好似未食野咁
呢個po好多果家嘅親戚有文有路都講得出,同埋一直將注意拉佢channelc度
根本兩樣野

先入為主
態度差難食
屌你,你係咪讀特殊學校?
其他唔講 咁佢埋單個下有冇show學生證呀你都識講有學生證就係學學生 人地唔問就唔show呀 咁咪冇2蚊平囉
厭世撚
佢老豆兇人喎 一定唔係咩好人啦
呢個Channel 只係想製造啲焦點出嚟吸流量
根本唔似係為咗幫個對學生爭取應有嘅嘢咁
叫你個弱智細佬睇學生証佢自己都驚柒唔敢睇
兜條撚咩
我個時係食佢既麻辣雞, d 雞滑到好似魚肉咁真係好痴線,就算而家咁多年我都好似無食到一間好似佢咁
咁佢地問冇左個優惠照俾正價
但俾人閪口閪面咁對完唔順氣寫服務態度差俾1星唔得?
你真係戇撚鳩
淨係講覺唔覺得係學生已經邏輯錯亂晒,唔知邊忽有文有路。
成件事咪就係大家鬥大,誰大誰惡誰正確,而家人地搵左channelC出黎同你鬥大,就粒水啦。話人地學生先係強勢大蝦細,笑撚死人。唔夠惡就掉撚番轉扮死狗
個老母講完 個老豆係0.1秒間發咗癲咁屌撚柒佢影片
跟住兩公婆就追住佢出去打
就算目的達到佢都未反應得切就比人打喇喎
show完然後比佢用唔係屯門區學生呢句噠翻轉頭?
同意 一開頭應該唔知記者係記者
店大欺客 盲撐個廢物細佬 虛張聲勢 想大事化小
想學生先收聲del 明顯驚老母打人條片
再者佢細佬當時都柒左

諗住學生del完
再求9其勸籲下攞返個尾彩就算
點知原來係記者嚟
燥狂打人 一家冇個正常做生意
串嘴 後尾笠水
我估呢個先係大家想睇佢地收皮嘅主因
埋單先話唔減,即刻可以用商品說明條例告佢都得
有學生證減就減,話知幾多歲,一係你寫到明啦
所以條女唔係啱晒囉 樓主冇講錯啦咩1唔1星 是但啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞