屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
兄弟音做打電話叫外賣喇喂
有冇住大興個頭嘅今日落街睇下有冇開舖
真.全員惡人
剩係睇左你第一句就正評左 好想收返,點樣兩兄弟無錯?
Push

班仆街要有報應
比唔比,同個學生做唔做,係兩件事來
覆你都哂氣,一開口就知你低莊
一家四件極品
啲親戚唔知平時點相處
你用優惠引人入餐廳消費,食完又話冇優惠
我係客話食完吾比錢,咁得吾得?
唔知今日有冇開門
斷估:
學生哥為咗想平兩蚊,9up件衫就係校服(而事實學生哥係真學生嚟)
間鋪細佬覺得學生哥玩嘢,就開始咗呢件事

利申:住咗屯門近30年,都未見過polo裇嘅校服+我屌撚過呢間鋪嘅阿哥(我係紋身大漢)
賊眉賊眼 個仔都生到咁就真係羞家
咁晒氣你就連呢句都唔好打啦攞尾彩呀
可以等執
澳牛個working flow先值得研究,極少科技參與流程,但每個員工idle time係極少,勁efficient之剩啲野食都叫keep到
好難得全家都白卡
危害國家安全
我食過幾次都見佢地買眼仔鬧人,落單差少少野冇講都喝人。
正常有疑問咪問囉,都唔係0直踩到100屌鳩個客
國際學校係俾 你行入去好多都係金毛 而且事主好似係mix得窮撚學校先唔俾
道理係有 錯在無公關
打開門做生意一定顧客至上
你又唔係好食到要排隊
人地趕住上機
咁講真,佢又唔係個個都放上網。
我相信係因為佢想人評理,“睇下呢個人邊忽似學生”,佢先擺上去。
就唔係話個個一星負皮都要放樣公審。

只不過,開食客樣始終都係有問題,而學生係冇樣睇,你依家唔係講緊80歲阿伯咁明顯,而係你po 一個後生仔樣的人出來。
下?咁樣的話,學生有樣睇架咩?
而個店主為左兩蚊雞,公開人樣,拎自己間鋪名聲放上枱,重要為左面子撐到尾打埋人....自己on99。

之後拎最低消費去講,屌,咁人地落單果陣你唔出聲?
你鬆章比食客係你的事,但係人地要求返應有的優惠你唔比呢,你收一星負評又好正常,唔知嬲乜。
屯元天級數的文化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞