屯門一品刀削麵

1001 回覆
1153 Like 17 Dislike
見d人討論屌黎屌去, 原來又係二元論
非黑即白
白卡店打人係錯, 所以撐學生
學生理虧先, 所以撐白卡店
搏view
人地都想解決件事
大事化小

又要偷拍埋
做埋d剪接做鳩人
咁咪睇學生証
驚落唔到台死撐而家柒到全香港都知成家有撚病
人哋鋪頭寫住「凡穿中學校服學生,…」,邊個話要主動出示學生證…
啲老鼠越湧越多出黎
open rice搞到全香港雞犬不寧?
睇黎阿哥唔係好記得自己鋪頭入面寫咩喎
五毛狗既智力會正常得去邊?
由頭到尾都係屌間舖頭閪咋嘛
個女仔點岩唔哂都改變唔到舖頭閪e個事實
間店本身就諗住無敵星星,誰大誰惡誰正確,間鋪我嘅你吹得我漲。
點知搵個記者黎就笠水,笑撚死人。
鬥惡鬥唔過而家就扮死狗希望人地同情番佢
因為件白卡細佬一早肯睇學生証就冇事
點知躁狂愈攪愈大
channel C做到佢地想要既效果
東張西望仲做得好過佢地
真 我發現呢個post真係有好多弱智 剛剛先插完上面條友話個妹唔係善男信女 而家又有人講整到少少 有咩所謂 又有人話個妹癲雞 又話人踩場

大佬個靚妹第一次去果時 應該係單拖 落去嘈叫佢刪相 之後就俾一品狂燥父母打返出門口 靚妹唔用把聲做得啲咩 即係俾人打完 大聲啲講嘢都唔得

同埋睇返哂各方留言同post 都知狂燥家族唔係呢單先係咁 風涼哋Victim blaming 講整到少少 咁你出街 真係要俾人整少少
正常著左校服R學生優惠
舖頭唔問都唔會主動俾學生證人睇架啦
唔通學生用學生八達通入閘見到查飛狗自己主動拎張八達通俾佢check咩

但二元論者個腦只可以二選一站邊
你可以話佢個邏輯講唔通
佢嘅邏輯有錯

你亦都可以話佢有邏輯謬誤
所以講唔通

但你講佢個邏輯謬誤有啲錯

即係佢個邏輯本身有錯

之後「佢個邏輯本身有錯」呢句嘢又有啲錯

你句句子嘅意思只會講到 佢個邏輯其實係冇問題

明唔明呀?
明顯全部親朋戚友一直幫助拉走啲注意
講真呢啲閪舖頭全香港都有啦
佢覺得你唔係學生 個女仔已經可以攞學生證出黎啦 而唔係店員去證實 因為佢已經目測過你唔係學生
大人打鳩未成年中學生
咁都唔抵幫
兩邊都白卡
本身講政治就係白卡
師兄其實係咪有啲溝通障礙?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞