Kobo出咗彩色電子閱讀器

784 回覆
185 Like 11 Dislike
pdf 真心ipad 啦...平靚快
豐澤 csl仲遲,要20/5打後
係,平貴都很話,真係用唔落,個體驗好差
係,平貴都話,真係用唔落,個體驗好差
我想買一部彩色做相架, 有無邊啲款可以定時定候換相?
kindle同Kobo係咪都唔同以直接睇Google play book?
要喺電腦搞一輪再入落去先睇到
有冇閱讀器係可以直接開到
本身有ipad pro 12.9", 但重到阿媽都唔認得, 同埋望得耐隻眼唔舒服
見電子書果啲好輕又平, 新ipad 都幾k起
我自己單手拎12.5,你用一隻手當書咁用一定重,因為摃桿問題,本身部機其實唔算重,你隻手放機中間的話,呢個就係我買10.5 理由,除非只會放枱就話
哩部ipad我係apple store拎起過就即刻放低重到
佢可能唔想有其他嘢distract自己
巴打門想買部電子書 for做pdf既 exam dump
屋企用唔出街, 有冇邊部性價比高
佢可能唔想有其他嘢distract自己

睇 pdf 會燥底
boox嗰類android應該可以
睇用家習慣
如果唔係跳嚟跳去
望幾眼又開下一份
咁用boox 10吋以上畫pdf係可以嘅

做卷10吋應該無問題
睇學術嘢都係要用13吋
不過好貴
今日豐澤白色Libra冇貨
出咗誠品訂
冇咗Mastercard -80 有HSBC -30
同埋冇咗red card回贈4%咁多
但應該5月頭有貨,好過豐澤5月22號先有

YOHO有貨,但Mastercard 優惠已完
同埋對呢間嘢印象麻麻地
誠品有實店覺得穩陣啲
痴心妄想
相架
我對個顏色淺啲無乜所謂, 只係想佢定時轉又唔會用太多電
珍? 我13/4喺豐澤訂 仲未通知幾時出貨
換左張信用卡終於落到單
但無香港買機送的250蚊書券喎?
香港扣左250蚊只係1649
其實依家邊隻可以自由入開心野,而性價比又唔差的?
彩色未解決到轉頁留底上頁殘影
邊部用到圖書館個hyread?
KOBO Libra?
hyread唔得
overdrive only
黑白解決左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞