Kobo出咗彩色電子閱讀器

701 回覆
180 Like 11 Dislike
sor9ry眼診,睇唔到你話colour
Kobo買漫畫好抵。
一部電話上漫畫人搞掂
藍光mon睇得耐眼會攰
同埋啲支那漢化越來越多打格仔同河蟹式翻譯,不了
咁話晒正版嘛…
多謝你支持,我呢啲盜版仔先有野睇
如果原本有Libra 2想出部新機 點樣完整Backup 怕無哂之後D書既劃線
請問16gb 裝到幾多本左右?同埋有冇香港譯嘅日漫
百零mb一本火鳳。
但係Kobo買完會store 係你account. 隨時download.

同埋。係kobo 買都係大慨$16左右,介有每個月啲半價coupon.就$10唔洗。
但我見龍珠得台灣搵到,香港kobo冇嘅
幾自己地址set做台灣啦,多好多優惠。
小學雞
啲優惠要自己留意先知定佢會自動通知我
Email 的
唔關paperwhite 個名事。
用carter 1300 就係白啲同清啲
唔可以同用舊panel 嘅機/或者多一層filter嘅彩mon相比。
https://youtu.be/Rhy_4cWiWKI?si=6ADpDGh1jnq3cfQS
買有原生open android嘅機,自己裝market/app,價錢差幾舊,soc多數快啲。
唔洗好似買ps5/xbox咁擔心獨佔

我自己用文石,有專利快刷晶片,app優化都做得好。
用原生neo reader睇pdf/cbr,有專用scrolling mode ,黑白,彩色都無問題。

我覺得剩係好順咁scroll pdf,取代ipad發光mon呢一樣,已經值回票價。

都係嗰句,去豐澤睇下真機。
唔好俾十幾年前啱啱出kindle嗰種意識形態限制想像,覺得睇純文字就係夠做/極限。我一路碌連登,一路睇漫畫,都唔知幾爽

eink明顯對隻眼好啲,我覺得應該個個小朋友都要有一部。

睇彩色工具書,非常清晰,非常足夠。

對 kaleido3 eink monitor 要做好期望管理。淡好多 + 要有充足光線。

不過就算唔夠光,佢內建嘅背光都係反射光,唔係直射,護眼方面都係完勝ipad。
半年前都有彩色kaleido3,點解唔買
記住,唔好再咁on9 買kindle
非常霸道,又無sd card support 又唔 flexible
用kindle 睇pdf 成撚日又要send 來 send 去

買文石,行android ,想睇番 kindle 又得
其他就係e ink android tablet ,睇乜都得,勁flexible
我用文石打Words 又得,行Google doc 又得

千其唔好on9買kindle
分到係唔同顏色已經幫到好多
咁即係買咩好
wiki 講kindle 第一代係2007年....
請問香港圖書館借書係點?可唔可以講多少少?
我部libra 粒電好似倒水咁諗緊換libra color 定試下readmoo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞