試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
起碼都整返條誠實預告啦
apm?
510開live講經好似好咗,只要佢唔好撚把弱智聲出嚟,正常講嘢其實把聲幾好J

泰妹有時真係幾嘈,仲成日大聲笑細聲講嘢,未聽到佢講咩就已經聾左
痴撚線 真係想搞12怪盜研討會
十二國集團峰會
12怪盜研討會聽落幾過癮
但隨時中到鏡粉啲G點就好易玩完
真係唔搞好過搞
咁係錄影節目,
如果傾得好差唔唔出街lor,
無野既
https://youtu.be/TbTBKP7EiTo
山寨獵人[第04集][粵語音軌/繁中字幕].The.LowBud.Hunter.S01E04.1080p.H264|試當真
4月5日
彩色 | 2024 | #旅程、#同伴、#獵人 | 粵語 | 中文字幕 | 片長9’15 |

故事簡介:
LD發負責在獵人試驗的第一階段,用看不見終點的長跑,來評估參加者的耐力和心理狀態。

主演:
滕毅康 @tnhong_084
林子峰 @lam__tsz_fung
陳穎欣 @yannyyc
潘宗孝 @ernest_pch
許賢 @official_huiyin
阿水 @jancurious
林家熙 @locker_94
蜜蜂翁 @daniely211
蘇致豪 @official_sochiho
LD發 @ld_fat
播完之後真係中咗G點
俾鏡粉喺Comment洗版式招待已經難搞啦
唔通到時Del片咩
修大哥平時咁撐鏡同鏡粉
又叫晒全公司去撐套爛片
都要畀鏡粉屌
頭先出Story邀請FC傾12怪盜
已經俾鏡粉喺Threads屌到仆街
嚇到佢哋即刻話自己圍內傾算
下?傾都屌?
傾都未傾
IG story @FC都已經屌喇
惡L到
好似都係覺得 FC 不代表鏡粉
Edan FC 營運有問題 同埋佢地 tag Alton 果個 FC 已經解散咗 比人屌佢地咁都搞錯
邊個嘅 threads?
幾時都話FC 最緊要
唔係Fans Club
係Fact Check
解散都tag 究竟本住開心之餘有冇做足功課

祝福研討會順利舉行
原本想講班奀星既所謂fanclub,邊個會咁得閒知道晒你地咁多野
但見到原來有解散公告既,睇都冇睇過就tag咁又真係唔抵幫
老馮追哂12個fan club咩關fact check撚事
冇追哂就咪撚懶醒tag人哋啦好心
自己圍內傾都係好事嚟
少少事都起哂弶,一陣請到上嚟講錯嘢,踩親人地條尾就唔好啦
吓講緊做功課邀請嘉賓喎
我以為了解清楚係應份
平時問都係網上吹風開始,12個fan club仲要個個起低睇埋佢有冇權鬥是非同執咗未?
其實試當真成日出公關災難咪就係咁囉,關咩風水事啊,入黎觀塘咪即刻賴阿慈單嘢咩都諗到想做就行先,唔係幫班鏡粉,但做足功課係誠意嚟
同埋而家都好嘅,睇班鏡粉代表討論有咩好睇
琴日睇左,意外地好睇,好多笑位,本身我預十二怪盜lv
Caca比起年少進步左好多,第二段同第三段演法同energy好唔同但都做得唔錯
不過套野應該冇乜機會公映,太低成本
係,
所以難得機會有去買飛睇,
真係唔知有無機會睇多次.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞