試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
十二怪盜收緊千幾萬呀大佬,我幾時有同鏡粉比啫?要比我就預千幾萬啦
NFT時期數據同而家根本唔係相差好遠,不嬲全盛時期講緊一周年show嗰期,四五百萬實際連本都未回到都叫離地,一百萬都冇先叫正常,咁仲開乜撚野戲當試當真係49000,個情況理應回塘極都中游料,但你地就吹到降班料
如果鏡出NFT,你估可以cap到幾多錢?
鏡真係唔熟,但姜b之前套我的天堂城市靠刷數刷到收950萬,nft海外都可以買,保守估一個姜B都可以cap最少過千萬,我估教主都咁上下
如果而家試當真再出NFT,仲收唔收到過千萬?試當真搞電影票房幾多你自己都識計啦

而家嘅試當真仲承唔承受得起蝕錢搞電影?就算有古生射住啲錢都未必咁用係最好啦
鏡有升值預期,好多街客投資客會入場
叱吒、鏡演唱會等等,如果有方法拎到飛一定會搶
點解?因為大家都覺得一定放到,轉手賺一兩倍
係呀,試當真NFT有內在價值呀,但如果自己用唔著,就未必想買
所以我上面咪改左口風囉你地咁悲觀,一百萬都話難,到時修仔比人笑到面黃
游學修俾人屌咗十幾年,應該慣啦

試當真越搞越霉係事實,如果唔係唔駛大搬細,連古生都話啲片冇咁好睇

我覺得你太樂觀姐
咁dse套野你估計收幾多?而家咁睇收到二十萬都要還神
記錄片除咗19歲基本上票房好少過百萬
我知純粹討論下dse大家預幾多
我唔用你哋上面嘅咩網絡影響力, 試當真咁樣之類嘅角度,用一套剪輯版嘅角度睇,剪輯版嘅大部份觀眾已經喺網上面免費睇過,我諗吸引力就唔會太大,五十萬上下可能有啲機會。
一陣8點 山寨獵人復刊喇
https://www.youtube.com/watch?v=CEUc2x7fA_Q
彩色 | 2024 | #旅程、#同伴、#獵人 | 粵語 | 中文字幕 | 片長10’36 |

故事簡介:
穿越冗長的地下隧道後,參加者發現自己置身於霧氣瀰漫的濕地,還遭到怪獸攻擊。

主演:
滕毅康 @tnhong_084
林子峰 @lam__tsz_fung
陳穎欣 @yannyyc
潘宗孝 @ernest_pch
許賢 @official_huiyin
阿水 @jancurious
林家熙 @locker_94
蜜蜂翁 @daniely211
蘇致豪 @official_sochiho
LD發 @ld_fat
角色轉變描寫唔係好夠
講講下救護又無啦啦扯去移民主題
剪接位奇怪,最誇張有幕係呢頭夜晚,下個shot日頭,之後又cut返夜晚
仲以為以前啲港產片先會日頭夜晚亂咁剪埋一齊
今集片尾&預告都冇做 同埋估唔到咁快用拍賣會篇個ed
不過呢個ed個前奏係啱用嚟收尾嘅 好有feel
今集幾好睇喎
水好出色
不過石啲對白尷尷地
super girls re u
而家變左隨時決定腰斬嘅節目 所以無預告睇
今集好笑好多, 利申冇睇過hunter
講移民都算,到喉唔到肺
然後古仔同修兩個角色嘅衝突得黃豆咁大粒

不過袁澧林喺角色平面到仆街之下都交到戲
同埋其實卓小姐開呢套戲嘅動機好好,但唔好自己落手啦下次
人地才女黎架,肯定做乜都叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞