試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
佢3個自己玩咪咁囉而且腎本身都好少綜藝感,佢3個要加多一兩個人中和吓其實係可以,係唔知佢係咪真心得3個人得閒
佢地圍內鐘意傾到興起嘅都hit唔到觀眾,難得啲片好睇咗又俾hunter拉低期望值。百萬富翁個啲鳩game幾時有呀
獵人,好鬼難睇

本身就唔係話好好睇,觀眾都起馬20至30歲啦,鬼有心思睇低b野,又拍得差,cg又差,都唔知邊個諗出黎,劇本好唔得,節奏好鬼慢,心情好都睇到變差

浪費左阿康,咁靚仔
佢目前拍緊既野,我都睇過動畫20幾集,講真邊會有心思追落去,佢又唔係精華左原著再加D好笑野。

佢只係按動畫原有既野,照版做一次,好鬼無聊,浪費左阿YAN阿康咁好既演員,諗呢個企劃出黎既真係好差

係做都做 鬼滅呢類大HIT既作品啦,搵阿康出黎斬鬼,揹住510阿妹,510咬住碌竹 應該幾好睇
510唔講嘢實好睇
其實唔洗做長劇,做幾集玩下cosplay已經夠,佢完全照原著唔改咁拍一次,有乜意思
https://www.youtube.com/watch?v=VJBvzSv3QyM
彩色| 2024 | #鏡式幽默、#認真嚴肅、#電影 | 粵語、英語 | 中文字幕 | 片長 34’ |

故事簡介:認真探討電影《12怪盜》

主演:
@neoyau19
@corrupttheyouth
@mrsamsinsan
@鏡粉(不代表所有鏡粉)
唔覺得會長做同sitcom一樣
幾時拍返短劇?
hunter 真係好悶下
跑足成集又唔好笑
以為個長髮鏡粉係男人黎 開左場先知女人聲 ...
又唔會似男下話....
研討會一定要有白水
笑點保證
一即是泉,泉即是一
佢每講幾句中間都會夾1句串鳩修仔
佢只係ready入鳩修
戴帽小哥伸手嗰下果真現役活兇器,吾輩之楷模
絕技嚟
如果豬文在場
就係會變咗每句中間都夾一句串鳩豬文
我自己睇白水個種叫串咀句句有骨咁樣高質好多, 豬文剩係尻屌似係純搵交嗌
我家文仔
咁我覺得豬文真係要搵Point出嚟時都勁高質嘅

同埋豬文+白水先最有化學作用, 最好睇
變咗試當真常註幕前
豬文係大大力屌
白水係陰陰地抽
研討會常註姐,之前謝票場應承左
許腎講得啱 拍hunter重點唔應該只係cosplay hunter, 而係要comment 呢部戲。
翻拍每一集的節奏的確無咁快呈現到試當真二創的精粹

我唔介紹繼續比耐性等到他們拍出他們最終想做到的效果。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞