試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
又唔係搵Nathan...
搵陳蕾又唔算太大問題嘅
起碼拍賣會篇先有佢
都有排啦
個個台都唔搵得陳蕾 但試當真得
因為修大哥一早預言咗陳蕾紅咗網民就會盲反
連登反Marf個陣,佢地咪照拍今際之國,驚閪咩
其實hxh我睇得幾開心,邊有上面講得咁差呀,可能我唔係獵人死忠
因為你係睇人,唔係睇劇情
換左d人做,你就唔會想睇
造型 劇情好 就算素人做都會想追
大陸海柒王就係最好例子

人地lowcostcosplay 都有個型係到,
髮型似,衫色都跟返足

試當真直頭 no cost cosplay
東巴咁重要既角色,連件衫都唔搵件似d
小岡件衫 著伊路米件衫已經好好多

睇試玩毛海賊王就知唔係佢地冇能力做
係好似尊登整得肉酸d咁
睇佢哋搬studio條片,有啲驚訝Ernest全職做幕前
觀眾緣真係唔易有

我個人黎講會想睇阿發/Nero做幕前
Ernest專心幕後,個發展應該好啲
睇佢啲幕前表演,係會有覺得做多左,不如收手啦嘅感覺
點會睇人,四個主角除咗Yanny其餘三個我都覺得麻麻
我覺得暫時三集劇情上都有好睇嘅位,例如上集東巴打破四面牆
至於大陸海賊王邊有劇情可言,無頭無尾,求其抽段仔黎拍炸喎
造型方面佢地有講過唔想太卡通
修有講過咁做係錯嘅決定
不過身為朋友會支持
大陸版嗰個,啲劇情夠精簡,啲造型夠還原
淨係攞啲經典場面還原,再加d鳩味
One Piece啲fans一定睇得開心,笑得出

試當真就係想拍晒每一集,
但係又要由20分鐘縮到7分鐘,
劇情又攞得唔好,好多位都飛晒,
個感就好似喺度用緊兩倍速咁睇原版

主角堆除咗Yan B,其他幾個都唔係嗰回事
所以一套還原嘅服裝,應該可以搭救返d

米爺510 Ca姐嗰啲就算件衫唔還原,
你都會覺得個角色似到仆街

我係試當真同Hunter fans,都唔覺得呢套野係出色
係咪個個星期3都要搵人送夢返屋企
阿慈喺班細嘅面前要爭氣
終於出現
Hunter我唔敢講
但作為One Piece fans,真係完全唔識欣賞大陸版,淨係覺得on9當有趣
hunter有咩唔敢講?講嚟聽吓,想知

大陸版就係玩鳩玩到極致,搵d阿叔阿嬋嚟拍,
啲場景對白全部鳩黎,鳩得好笑
道具服裝製作超認真
唔講政見嘅話,絕對係出色

試當真就係想整少少鳩野,但係又想講好個故事,
結果兩樣都做得麻麻,唔上唔落咁,
佢地想拍晒每一集難度係高d嘅,對白要度好啲,
同埋啲劇情位要攞得再好啲
阿慈大勝
lm
女僕夢
Lynn, 白毛, 女僕, 劍術高手, 好錫少爺
https://x.com/dainanaoji_pro/status/1767490719139221953?s=20
屌, 錯PO
扮女僕笑死,阿慈問阿夢會唔會係同一間,阿夢答唔會,我去嗰間新開咖
夢揀Stone
510揀康
慈揀Stone
純粹係我睇過hunter但已經唔記得劇情
唔算好fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞