試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
阿慈扮女僕魔法嗰度同《壞演技診所》嗰次一樣
都係尷尬到做唔到 就笑完佢當算...
三個月完咗好似都未睇到咩改變
希望佢加油啦
其實真係,對比起之前同樣畀人話得多嘅510,以前實係扭扭擰擰唔肯做,記得之前有次謝票場佢話學跳舞之後有內部表演,嗰陣都係唔肯鏡頭前露兩手。今時今日,510淡定咗好多,要佢表演都好爽快,反而身為元祖成員嘅阿慈仲係患得患失咁,只能夠講加油。
大家都係冇劇情
但大陸海賊王過癮過試當真hunter
呀夢正撚到
其實個個都尷尬架啦
泰妹飲啖水都硬著頭皮做咗
影唔想做唔想做最後都做咗
慈要再放啲了

不過其實今日share嘢主要都係泰妹、510、慈嘅
夢都放咗好多
反而影仲係太靜太少分享
講真咁耐冇見,都有少少掛住阿慈

但真係好似壞演技嗰度咁,學左咁耐戲都仲係入唔到戲,同試當真呢個sell演技嘅台真係夾唔到。雪左幾個月都完全冇反思過。

其實阿慈做到俾人雪應該都好冇癮,嗰次直播都話好嬲老闆啦,認真唔覺得留喺試當真仲有咩意義。見到3個老細都面左左啦

佢都唔似有心想做演員,其實quit左試當真經營自己個channel唔會仲好咩?而家KOL都揾到食啦,駛乜繼續喺試當真受氣
夢正到痴線
而家多埋班花花 比較之下 呀慈更加難行佢想行嘅靚女路線
阿慈真係要好好計劃下自己嘅未來
依家唔會好似第一年咁咁多機會
所以當初阿慈反對搞校花校草,睇得好長遠
阿慈邊有講過反對搞校花校草
佢係反對搞NFT喎
又老屈
冇聽過,source?
記得有問過阿慈驚唔驚威脅到佢
不過唔記得點答
班花已經威脅佢啦仲要夢屌打,年齡身高樣才藝冇一樣唔贏佢,慈不如all in做諧星可能仲好,但係佢又想繼續賣樣賣形象尋日玩吓女僕都姐手姐腳咁佢究竟仲有咩定位可以做到
佢之前就係太用力做為咗迎合觀眾鍾意,搞到呀修都有少少頂唔順,其實呀慈可以搞笑,但佢唔識拿捏,去得太盡,而家可以做返好主持先
才藝又未必嘅 始終阿慈浸咗幾年
尋日呀慈先啱啱出返嚟,邊有可能好似之前咁放,比啲時間佢熱下身
仲有半個鐘
今集幾好,每個角色都有專屬任務,個個都有發揮。牙石最尾做大boss夠投入。
感覺上好過上一集西部,但係如果類型相似嘅我覺得忍界大戰好睇啲
原本諗住少人唔好睇,但LD發一出就笑到落尾連 ern9 都好睇

阿石做痴線佬有驚喜
老實講,如果阿慈嘅出鏡機會俾哂阿夢我唔反對
stone做得幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞