試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
其實佢地自己channel拍reel咁都得㗎,平時啲一兩分鐘reel咪又係佢地自己整,唔通5分鐘小劇場就唔識整咩
咪就係講石自己選嗰陣都寫咗堆劇本點會冇,想唔想拍㗎姐又冇人expect佢地真係高質
簽得嘅我諗除咗讀緊書嘅Katherine同康仲未諗好之外,相信其他都有心做演員嘅,不過牙石同阿影係由細到大想做演員,其他都係選完花草先想做演員。

不過阿影講對白仲係唔入咪同有鄉音,牙石講對白都未算好好,而且阿影好似未見除咗演之外有做幕後嘢,而家淨係知牙石除咗演,仲識做導演同編劇,不過好似未有一套劇場係牙石導演或者編劇,可能同緊試當真幕後學緊嘢,可以喺TNEnodesk 度揾花草拍條一分鐘小劇場練下手都得嘅,少少期待牙石嘅作品,加油
頭三集我都有讚,最新個集真係麻麻地,阿修太追求跟足動畫一集一集拍,根本呢集完全可以2分鐘講晒直接飛,夾硬塞啲唔好笑既對白落去拖,牙石牙康ern9啲對白尷到傻
第一集已經唔中意 d 對白好撚尷,
佢跟足唔係問題,太多重要劇情cut左,
d笑位唧都唔想笑,笑都只係笑某d造型,
觀眾只期待d客串cosplay ,行唔遠的

希望比Nero 重拍2024新版
如果都係唔好睇可以無限期休刊,整試玩毛算了
nero賤嘴得嚟又勁好笑
真呀, 依家連花草vlog都無埋
已經少咗content creation機會

雖然無咗試當直
咪試下拍下試當植(花草)

暫時最欣賞係牙石
又會做今際pa, 又肯剪自己條dem game片
點解會冇左, CACA 出完冇耐又出vlog 其實出vlog好似好唔定期咁
睇少少動畫版都知道cut咗勁多,尤其第4集講埋injoke 嘢同講thread 都唔知做乜,好出戲

可能係驚集集照跟太悶冇人睇,所以專登加啲嘢落去,但係你揸唔實個宗旨就兩邊都唔討好。而家淨係想睇原著真人版嘅會唔鍾意加啲尷尬色水,而玩鳩又冇玩到盡,兩頭唔到岸

應該有收視壓力先會咁改法,但係好似唔改仲好啲,雖然搞channel冇可能唔理收視
真係專心到咩師兄
個po同個台一樣沉到就黎搵唔到
直播有珈其唔會有悶場
珈其真係1個月1次,守承諾
真係好鍾意花草未講完就插嘴幫佢地“總結”咁
呀康:你等我講埋先啦
已經習慣咗
以前嘅牙康應該唔會駁嘴
口試王
阿康醒目咗,對住珈其係要喺適當時候打斷佢,唔係就佢講晒
https://www.youtube.com/live/KDZdpDJFzEQ?si=zsE_4YBLfiBlI5nQ
十二分之三怪盜 《試破克蘇魯》EP04|試當真
玩家:蘇豪、許賢、倪慈

主持:Nero
https://youtu.be/KDZdpDJFzEQ
4月11日
十二分之三怪盜 《試破克蘇魯》EP04|試當真
玩家:蘇豪、許賢、倪慈

主持:Nero
張圖有十二條友以為十二條友玩
得3條友玩一個係許賢一個係呀慈仲加豪哥點樣推劇情
冇人推佢地應該2個鐘都仲喺原地玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞