試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
尻就要尻到盡, 一係抽原著水, 你跟足一係就跟哂佢成集起碼所有場景都出一出, 而家就係2頭唔到岸
ern9句野都算係連結翻佢自己 而且喺嗰個情況講又冇話唔得

我就覺得嗰幾句講threads嘅對白奇怪啲 又唔好係笑
拿拿趣都叫上到枱面 床哥都時不時會講 但上到枱面個啲terms真係佔好少數

利:本身對ern9都有好感 但有時佢講野啲語氣同台詞嘅演繹真係太監 希望佢可以改善
你唔提都唔記得講漏左 牙石同牙康個段都好kick
可能修覺得而家嘅細路就係講呢啲野
但係嗰個位擺落去就係怪囉
不過呢啲野好難講 話唔定啲後生啲嘅觀眾會覺得好有共鳴呢
見到ViuTV 4月15日有新節目講魚有許賢做主持
試當真拍hunter 睇得嘅後生得去邊
後生係睇呢啲
https://www.instagram.com/reel/C5Yy49zBDOB/?igsh=MTR5bmZyOXRiZ3p1
唔識欣賞
我老了,唔明想點
不過如果新一代喜歡,都支持佢拍嘅
yanny做得最好睇
舉例都唔係舉呢條丫
又尷又唔好笑唔知做乜鳩咁
其實阿月高views嘅reels真係幾乎都係撩仔片
搞到佢翻炒完又翻炒
我覺得除左笑應該有啲想法想傳比觀眾
睇邊個嘉賓一齊扮hunter都有趣呀
我諗成套hunter最有趣嘅位都係睇下搵邊個嘉賓嚟扮啲角色
唔睇唔知啲鏡粉咁大枝嘢,唔講以為係明星
其實有時會諗鏡粉係咪知道套戲咩質素 所以先入為主覺得所謂討論只係想落佢哋面同笑鳩班人所以咁大反應
或多或少都係
印象中以前玩Black mirror 班鏡粉冇咁大反應
唔想討論都唔駛咁講嘢啩,惡過共慘黨
分唔清呢班係hater定fans
Yanb 換件調查兵團衫就係Armin
牙修仲要避世幾耐
我想講原本好期待希索加呢個角色,希索加最好睇就係佢個種變態內心對白,阿水演希索加外形無咩問題,可惜演繹唔夠盡,晒咗個角色
其實都講左重點係抽獎啦, 我覺得唔係咁難理解目標係追星, 套戲已經睇咗
大陸追星都成日有為左谷自己粒星包場但冇人去睇 (工作日)
nero係咁講大陸嘢當有趣好撚kick
都幾有信心今次無事,甚至會有鏡仔自己share
好有趣喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞