試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
其實幾時上dse,下年dse早一兩個月應該有so啲?
我估今年放榜前後出啦
好似冇著數?臨考起碼多啲考生睇
臨考就溫書啦
這套紀錄片的主題是「臨急抱佛腳唔會成功」,考生臨考之前入去睇嚟做咩?打擊自己?

放榜前後上畫先可以鼓勵人趁仲有一年谷盡佢
有hunter睇未
導演今日腰痛/頭痛/手痛
繼續停更
其實都試過D 片關事的全部唔出席啦都冇咩所謂
給19做左半年優先場磨左好多口碑出黎
高先用返同一套路先得
咁樣玩鳩阿水
演員幾時都係無say嗰個
你睇牙修套送院途中
送院送咗成年都未上畫
等拍戲開飯真係餓死咗萬世
電影點同網片?網片優勢就係快,而家分分鐘拍完兩個月都未出街…
送院唔上未必係壞事
臨考啲考生仲得閒睇?最好就係啱啱放榜暑假嗰陣上,畀下屆考生睇完的起心肝追成績。
見優先場啲post,好多都話爛到不似人形
導演:卓韻芝
我咪有份屌
當日修仔自己睇完都唔識講嘢,淨係叫大家支持下香港電影
希望黃修平編果套冇事
故事設定好似比到好多發揮空間修同雪雪
好想知套片爛啲咩?
除咗有用請讓我回家同最後個大場面算係咁之外,其餘嘢都係垃圾咁濟
真係要類比,你就類比下鏡粉消費力同試當真fans消費力啦,試想像下鏡出NFT可以收割到幾多錢?

以十二怪盜票房嚟類推試當真牌頭電影票房真係唔樂觀喎,你真係認為游學修拍嘅戲一定好過ViuTV?而家試當真未上戲就笑鳩鏡拍得差姐,到時分分鐘就輪到試當真俾人笑

之前都唔係未試過估錯觀眾反應,例如朱康珈其試王,唔係次次都hit得中嘅,如果套戲太injoke太fans向,都有可能好似十二怪盜咁,圍內同圍外反應差別好大

雖然真係悲觀啲,但係保底200萬係比較合理嘅數字(希望唔好咁慘啦)
你當宜家既試當真仲係果時既nft咩
宜家得返幾多人睇試當真啊
以前果時每星期出既劇場都起碼廿幾三十萬views
宜家連試玩毛出左大半個月先得果三十幾萬
好心咪咁離地自我中心啦
點解會尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞