試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
嗌咗咁多次呃錢回水,今次終於真係有機會回水
現階段好似係泰妹行到其他校花行唔到嘅路線多啲
0姐就真係尷
起碼整個加密啦
個個買重豪哥首名出局
IG public post都加密?點叫人報名?
https://www.instagram.com/p/C5Ir5OXyAAg/
只限捉同性,如果試當真fans真係九成係仔,三個女artists應該好安全
好在0姐咁多fans吹奏,明明上條劇場講對白都仲係逐隻逐隻字dun 出嚟好似背書咁,都俾班零粉吹到演技大躍進咁

0姐呢排紅啦,IG follower 升得勁快,就快追到安祖,睇怕遲啲會成為廣告界新寵

個人覺得0姐唔做嗰啲濕鳩謝票場主持係最正確嘅決定
冇睇到,你啱,我自膠
咁最好講明係「游學修指嘅反骨」
就咁「反骨」搞到好似大家公認知道咩事同肯定咗咁
始終網上唔係個個有獨立思考 又跟到咁貼
游學修嘅原話係” 唔講情唔講義唔俾面唔俾錢”

當然兩個當事人都專登冇直接講發生咗咩事,可能未傾掂數未係適當時候同公眾交代住(同caca拍拖一樣),但係阿修又單單打打咁放呢啲風出嚟同逐啲逐啲喺試當真抽起有Kayan嘅嘢同埋唔再提Kayan,明顯係由我哋自己推理,就算我地講啱咗佢哋都可以話我哋估錯㗎

同埋阿修咁做,效果可能仲好過直屌Kayan,因為就算攞哂證據出嚟,啲hater都唔會睇唔會理,衝咗入去屌阿修一鑊先算

不過睇得出阿修係堅嬲同堅唔開心,雖然冇講名,但係都好幾次忍唔住要講

皓嵐高到差唔追到豪哥
把聲又變哂

但係個樣仲係好細過咁
阿夢好純真好敬業
係咁嘰足豪哥10分鐘
直播帶貨...
頂你
呢個先係Miko囉
Chatroom: 道歉look
咩都玩hunter 好煩
有冇咁迷
受遊學修影響
邊個想上位就要擦佢鞋吧
你唔鍾意啫,大把人想睇
遊學修等收皮啦
呢度成個post都係打手
好明顯試當真已經玩撚完
呢班撚樣溝女就叻嘅
拍片已經冇晒計
而家只係識不停咁抄襲
本身全員逃走中果班黑衣人就係叫hunter
咁啱姐
近排演算法唔知咩事,我YouTube 都彈返呢條片
ai逾嚟逾勁知試當真觀眾見到豪哥會㩒,舊片仲要咩都係youtube賺
關咩事
游學修睇Hunter係因為公司啲人係咁叫佢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞