試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
阿夢 + 510
忍界有三邊陣營互動,好多深刻位,kaki不斷被caca木頭,locker分身術畀修變化術counter,caca恥笑豪火球,ld豪腎暴走鳩笑,yanb變裝、阿慈eggeggegg,kaki鬧阿慈扮叛忍,locker最尾尾刀成功。
係,幾適合佢發揮
好睇過西部馬仔果集
由頭笑到尾
好睇過西部仔果集
由頭笑到尾
不過今次多啲解謎同埋符合主題,又有類似花絮嘅過場
隻game唔係話太刺激,最主要係人腳好笑,效果做足,好多笑位
同埋搵花草做NPC幾好,呀夢Katherine幾養眼
另外,試玩毛有Locker真係差好遠,基本上佢大部份鏡頭都好好笑
辛苦Casper又要照顧屋企BB,又要準備試玩毛
路飛個武器好廢
今集好好笑
個個都有專屬任務幾有心
啲衫同化妝都好迫真
最鐘意烏soho neo飛同 索lock
三個都好玩得又還原到角式
gormumu dormumu lor ~penis ~penis嗰下笑死我
但最好笑佢
penis ~penis 然後唔中

笑死
開得最多黃腔既一集試玩毛污染阿夢
我覺得試當真今集都幾好
好有captv 嗰種鳩味
但有一樣要彈既係,Miko個妝搞到成個村姑咁,cap返呀康行山果幕對比差太遠
gel 太多搞到一條條咁

想講試玩毛One Piece造型真係出色過Hunter,張2檔又幾鬼似
係,
個假髮唔太襯佢,
一回帶番舊片即刻正勁多
原來只係宣傳效果🤣,
無出過2 檔.
個人口味:牛仔>OP
覺得呢集算數一數二悶
搵花草做locker游狗對手太一面倒 好難有刺激感
頭半個鐘啲打爆波 fing賓周攞道具地圖又太易
招式道具都唔深刻 阿發個角色冇忍者牛仔咁有發揮
Miko除咗同locker嗰段之外同其他人冇乜火花

同埋開始冇乜新意 太公式
豪哥都知最尾一定有twist位做個高潮出嚟
係,如果手腳打低啲人可以減時限會刺激啲。

但係機關設計如果太難又好難喺時限之內完成六個,啲設計又要突出到角色。

阿發個角色如果次次都玩鳩佢哋,應該又會出現試玩毛症候群
我估佢地冇講限時睇佢地進度點先, 否則好易會一係剩太多時間就贏或者夠鐘都未做到一半任務
Miko 對奶大撚到
今次遊戲都算係有諗過, 度過
本身諗住解無索柏, 魯賓
依家睇返5個人啱啱好
對比手腳得4個, 4個傷晒又唔會團滅, 仲有一個人救其他人
如果玩家多, 玩家個優勢就太多

每個玩家都有專屬任務, 令每個人都有光輝時刻
但感覺上, 得卓Lock個任務有難度,
其他娜Miko, Neo飛, 烏Soho都易
山治就要等其他人做完任務先完成得自己嗰個

今次算係不溫不火, 都可以一看
個人評價7.6
我覺得比起One Piece ,Hunter整試玩毛一定好玩好多

考試,貪婪島,蟻篇都可以整到好多game
今集造型方面Locker同修都幾似,Miko 唔染髮可能反而順眼啲
但整體玩法同緊張刺激程度都唔及牛仔
計落牛仔原來已經五個月之前,唔知One Piece之後下集試玩毛要等到幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞