試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
我諗大家唔使再估下估下,上個謝票場開場音樂淨係冇左Kayan,同埋以前謝票場冇哂開場音樂,唔知仲有咩好估
我都覺得係有嘢 但係唔完全知情嘅情況下
點解會假設咗kayan一定係有問題嗰個?
純粹因為一邊出聲同做嘢先 而kayan係選擇唔回應嗰個?
覺得網絡風氣唔應該係咁

尤其之前搬studio條片啲留言
「藝人同公司鬧翻就一定係25反骨」
「藝人同有錢人拍拖就係釣金龜」
幾驚訝呢啲說話係出自試當真觀眾把口
今集其實幾好笑,尤其修仔同ern9跌落水觸電果個位我笑到仆街
好彩今集設計上每個人都有個任務,如果唔係Miko應該會完全隱形
同埋同意Bleno講,試玩毛開始有啲公式化,而且又超越唔到之前啲前作,例如忍者果集
其實大型綜藝有好多類型,記得casper 講過最鍾意嘅綜藝係遊戲的法則,其實可以試吓出一集解謎鬥智,同埋墨魚遊戲嗰種淘汰向,都可以考慮出下
過左成日先得10萬都叫唔差?
試玩毛黎架,你當係平時d普通片咩
真係cls
中間播返上次同康第一次拍嘅片段
點認到係同一個人真係玩鳩miko
其實我諗唔明, view 數呢樣野點反映條片既質素?

你要知條片唔好睇,首先要禁入黎睇,所以會唔會係反映緊個 topic / thumbnail 可唔可以引人入黎睇多d?
想講好耐,師兄你真係連登試當真post 講野最公道既幾位會員之一
我就聽日先有時間睇
可能有d人去咗旅行未得閒睇
剛剛睇完,都幾多笑位

不過雖然話校花校草npc 唔應該太搶鏡,但Katherine真係做到同幕後客串差唔多,其他三個花草鏡頭多好多
Katherine可能專打miko ,然後兩個一齊隱形
綜藝唔同直播 有剪接把關
你做npc都有能力搶到鏡咁修仔老懷安慰
就係有剪接幫手都出唔到鏡頭
阿夢呢頭打完修果頭又走去打豪哥喎
成個人比例好好
所以當日修都已經好鍾意佢
而家仲有咁多機會比佢佢又肯玩下真係好
希望呢2年多少少機會睇下佢 如果唔係好快到佢dse未必見到
覺得修睇人都真係幾準
話修哥講嘅反骨係指Kayan
唔代表我哋都認同佢反骨
明你想風氣好
但你都睇真啲人哋講乜先
可以做女版蝙蝠俠?
好似電視台咁接近無成本簽一大堆人睇下邊個跑出 跑唔出簽靚女都可以接下廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞