試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
真係得3個人有時間玩???
頭廿分鐘仲係門口
好難搞 3個都冇克蘇魯概念又好似恐怖片都冇睇過咁 有野塞住有怪聲又走去鳩搞 仲諗住正面同怪衝突

鳩玩笑一陣還可以 時間一拖就好無聊
真係好癲
一手好牌玩到個channel 不似人型
今晚仲hardcore 過獵人開心成本太高
要不是我已經入場捱過12怪盜,今集未必睇
劇本其實都有心思
Nero都已經盡力帶住
但今次3人組合真係推進唔到 又冇乜笑位咁
唔知設定(克蘇魯世界觀)搞到成個遊戲氣氛咁多集嚟講最悶...

個人認為角色扮演game最好
有一兩個Ern9/Jfft type嘅做吓效果
一兩個lead住推劇情
加多個天然/新手
效果好似好啲
明知克蘇魯已經小眾仲要搵個最撚唔識玩的組合, 係咪真係冇人估到會咁??? 得3個人已經唔應該開仲要豪腎慈玩閪咩呢個組合, 真係冇人得閒你一係下次先開一係加個火柴落去都冇咁ON9

唔需要格硬做
今次Nero大哥盡救了
在睇豪腎慈嚟講可以,都叫有得笑吓,但係在克蘇魯嚟講慘不忍睹,呢個系列已經難生存仲咁樣踩多腳
明明呢個最啱加花草落去玩
而家係玩觀眾
呢期修仔真係放哂手
就搞成咁
唔係好識克蘇魯個世界,即係點悶法?
呢期試當真係咁講12怪盜 我昨晚忍不住去睇夜場
買飛時個姐姐一副「竟然有人比錢睇」嘅面色
結果全場真係得我都個包場
老實講又唔係爛戲嘅 偏搞笑的小爽片(未係我入戲院睇過最爛嘅)
成件事拍到好安全, 專追啲fans想要的chok 鏡頭,
係好多位解唔通,不過都無預會解得通。
好似玩緊怪盜角色扮演多過拍電影
終於明Neo所講有點可惜的感覺
明明12個型男可以拍更多元化的劇本
點解要寫死一開始就同一條Team去做任務
最出色係楊偉倫
修大哥應該係諗緊點搞hunter
點解呢度反應咁差
我覺得幾好笑喎 記憶點都多
到而家都唔明點解要拍hunter
hunter fans會鍾意
但冇睇過或者街外人根本唔會有興趣
頂多睇你cosplay
唔會長期追呢個系列
頭幾集柒左已經難搞
受眾得d 試當真死忠,點行落去
btw hunter fans 都覺得唔好睇
我覺得要搞笑就唔好揀克蘇魯
跑其他類型嘅團啱數啲

(同12怪盜一樣)
睇完san 值下降係全場最克蘇魯嘅地方
頭幾集克蘇魯個故事係懸疑啲 會好奇個故事
今次12怪盜個故仔都唔懸疑 同埋有啲hard sell鏡仔技能好似太勁唔洗駁運咁(話知12個生死未斗關我咩事,真係可以好似許賢咁一開波就話走)
人腳冇問題
係唔啱隻game
咁係佢自己出戲 有晒故事背景人設要你去救人 但就想直接走場
當你睇過超神經 就會覺得依套不過不失
超神經係令你頭十分鐘會瞓著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞