試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
試爆實驗室好低討論度喎,留言連100都冇,邊度嚟評價唔錯賴曬落hxh太武斷,hxh我會形容為兩極,事實有班人係好鍾意睇,但反感都有好多,客觀去睇hxh 收視就定咗係80k-120k,睇下佢地滿唔滿足到繼續拍落去囉
呀moon可唔可以唔好再轉發果條冰水佬
你轉發 同佢合作
等於令到有更多人睇到佢既歪理
更多小朋友因為咁而唔食碳水 被逼飲油
希望你睇到
其實試爆實驗室view數已經高過獵人ep5…
gen Z直播變宣傳易
你直接去佢IG dm 佢啦
David入咗試當真?定其實不嬲都係
係囉,點解得返hunter
試爆好撚悶喎 唔識欣賞
唔似係 應該合作咋?
被逼飲油? 係都係佢地自己揀, 而且你覺得歪理, 真係有人咁生活, 正如有人斷食, 許腎都唔食糖同碳水啦
sica真係好得意
悶唔過hunter ,我無睇過原作,已經嘗試集集睇,但完全唔知做乜鳩
你不如睇下條友講咩先駁咀
小朋友發育都唔食碳水?
同我段野都冇衝突
just for fans主要睇客串
fans都覺得尷 街客會點睇

重製啦
小岡用呀康都還可以,本身有少少果種戅直,但基路亞用呀石就冇曬吸引力(錯不在石,但真係唔似)
宜家問題係又唔係追還原度又唔係追夠鳩二創,咁不如直接搵豪腎做返2個主角,追唔到還原,追鳩同演技上面佢兩個夠曬
屙卵話觀眾冇耐性睇到之後戲肉,但真係冇辦法,佢自己都道出左宜家個世代速食既現象
基路亞要好Cool好型
牙石真係做唔到呢個種Feel

同埋同意
真係兩頭唔到岸
你話二創得搞笑又唔係
你要還原原作就梗加冇可能
相信係hunter fans同非hunter fans都好難享受到個作品
岡石其實係最好 後生&得閒

但個造型出晒事
主角個堆一定係假髮cosplay
就算唔要假髮 都要gel到9成似
岡件衫唔夠綠 頭唔夠尖

石個頭柒到阿伯咁 點撚搞

山寨Hunter個定位好撚kick

睇過hxh既,預睇你點玩鳩/串鳩原作/睇cosplay:
玩鳩玩得尷,唔好笑又多陣柒味
cosplay 唔似(閒角似過主角)

冇睇hxh既,要知個故事大概up乜,先有興趣追
d劇情cut 到一忽忽,笑位又唔好笑

試當真死忠,你拍乜柒都話好睇

依家得返死忠盲撐,點行落去
Hunter 感覺都係搵啲嘢拍吓 釣住條channel 命
搵康石好似其中一個原因係佢地得閒啲
如果搵豪腎做主角真係唔知幾耐先出到一集
結果而家咪又係做唔到每周一集
十幾年前外國有班人拍pokemon 真人版,嗰類就真係好笑,所以topic 都好影響,hxh 太小眾喇
最大敗筆我覺得係阿水做希索加
唔明點解修會覺得搵個冇乜演出經驗既演個成套劇最iconic最難演既角色會work
有冇人知修仔最近去咗邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞