試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
腎仔剪完頭髮後生左好多,有少少返左去captv/金剛Crew果種味道
都有少少清明上河圖味道
觀乎byejack果次咁
試當真處理呢啲研討會其實比想像中好喎
華納同viu喎
預咗唔會真屌得好勁 最尾點都會講返啲好說話包底
咁大家點解會覺得對鏡就唔會咁做呢
同埋其實修同其他成員都成日出口讚鏡架啦
尋日Nero 鳩噏Mirror拍單飛即地獄好好笑
係咁9up話番大陸拍
d人會當真架
不過辣條個話題無乜共鳴其實可以早少少完 loop得有d多
呢個係尋日最撚好笑嘅位
Tiger: 你有冇諗過frankie架!佢都未走人啦!
真又點 我支持 再食就中國

不過連登肯定有啲柒頭po"試當真宣傳叫大家返大陸"
不過好似馬尾look 好睇啲
岩岩都已經睇左三十次左右而家你post 出黎又忍唔住睇

希望整多兩個版本,一個全條片得仔,另一條全條得阿月,會更加順
差唔多成個月,唔知幾時先肯出返嚟
話時話修之前講過想花草自己開channel拍吓嘢點知佢地開個ig就算, 修仲唔只一次講過“佢地自己唔爭氣”

明明牙石花草嗰陣都話寫咗堆劇本做咩唔自己拍吓嘢
開始咗Gen Z 直播咪好嘅開始囉
就咁睇直播好過開Channel,開個新Channel以宜家試當真既號召力,隨時花草拍完啲片放新channel都係得幾千view,曬撚埋其他幕後時間,除非佢地肯自己拍自己剪,不過成班連字都唔識打仲要叫佢地學剪片,要佢地自己拍自己剪不如算把啦,接下廣告咪算
其實GEN Z 直播 + 自己學吓拍同剪IG REELS係最好
練下先
係唔知點解個花草IG真係只得日常, 唔試吓拍小劇場REELS
得石同呀影似係全心全意想做演員,0可能都係一半半?其他都未必咁有心,邊有咁大動機去拍小劇場,而且演同編係兩件事,邊黎劇本比佢地拍小劇場?
講真
呢啲要阿石發起啦
想做演員都要中Cast先得架
唔中咪拍住Reels練下手先
劇本暫時應該都係得阿石可以寫到
選花草時做小劇場, 都係阿石幫咗其他TEAM手
阿石有能力真係應該做多啲幕後 返多啲studio
你同班幕後熟先會多啲搵返你做幕前
如果唔係又貪就手搵晒ern9做
聽腎仔喺謝票場講 見到山寨Hunter個收視唔知仲應唔應該拍落去

以而家四集嚟睇 唔大改個製作方向嘅話 個計劃應該好快腰斬
有睇新舊動畫表示最新集山寨已經飛黎睇,仿又唔係高仿,二創得貼地又唔見得,兩頭唔到岸,佢地果種興致我唔太識欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞