試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (87) | Gen Z花草傾吓偈 | 下集試玩毛… 《山寨海賊》???|

1001 回覆
15 Like 28 Dislike
Kayan 9896最出名嘅歌依然係係咁先啦
上小薯茄宣傳都唔去自己channel 就知咩事,唔使再多講
算la,
好聚好散....

無謂再係試當真提起d 走左既人
GU條Reels?
咁撚25
話unfollow係因為專注音樂會少出鏡
但就上小薯茄同viu啲師奶煮嘢食節目
謝票場又cut晒佢啲歌
其實完live都一直仲播緊
唔想公開互屌就係咁處理架啦唔係點
有好聚 邊有好散姐
直程變禁語咁唔敢提姐
所以kayan算係咁啦
睇佢訪問對答寧願做醜人都想息事寧人
佢同人反面仲引戰想唔撈?
反面係真 但大家唔知來龍去脈好難講誰是誰非

大聲嗰個唔一定有道理喎
呢啲紛爭仲係under contact嘅老闆係有上風啲
拍左咁多條《channel需要》系列,係時候拍番條《channel唔需要》,例如係《channel唔需要Kayan 9896》
問心唔會唔需要啦 咁多條女始終佢天份最高
睇新嗰條會員片就明
睇完條會員片覺得試當真面臨既困境唔係缺乏啲咩幕前,而係一班交到貨既幕後,就算低下班校花草人氣同才能都提升到一定程度,試當真一樣冇橋同空間放佢哋出嚟
咁幕後重要性一早知
但nero之後都冇再搵到睇嚟唔係咁易搵

花草又唔想捧到好似moon咁kol
ellen算最叻拍女 不過佢對花草評價
衣家雙方都想算數低調處理唔會咁攻擊性啦
不過如果諗到有意思既《channel不需要》不妨一試
Ellen拍片唔會因才施教,你俾一流演員佢先拍得好(至少要一流「網片」演員),叫佢拍校花校草…
https://www.youtube.com/watch?v=ucMhFH_gqDY
主持:Nero、豪哥、Ernest、許賢、Ellen
嘉賓: 冰島、阿翁、ELKA、阿水、豬文
https://www.youtube.com/watch?v=ucMhFH_gqDY
試當真謝票場|第174週|
主持:Nero、豪哥、Ernest、許賢、Ellen
嘉賓: 冰島、阿翁、ELKA、阿水、豬文
真事,Ellen拍女最好睇係kayan9896同yanny

本身好期待佢日本之旅拍牙慈同510,結果話轉橋就無左條片喎信不信由你,反正我是唔信的
買到半個鐘air time 睇黎唔少料
搵食艱難要9up 半個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞