[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
人地個仔九月頭預產,去左馬拉可能見唔到個仔出世
傑迷請冷靜

個仔幾時出世控制唔到
咁佢上年結婚控制到掛?
理文入ust練山卡啦場啦,植根西貢嗎

認真:理文之前已經講過話想同大學借場(好似係科大同教大)
傑迷請冷靜

個仔幾時出世控制唔到
咁佢上年結婚控制到掛?

唔關事啦
睇個仔出世真係唔係must
傑迷請冷靜

個仔幾時出世控制唔到
咁佢上年結婚控制到掛?

唔關事啦

又要搵返歐洲籃球員打打下波走左個單新聞

教大係撚西貢咩
得科大可以殖根西貢咋

理文而家主力借西貢鄧肇堅,但問題都係康文署場,即做比你日日book到場 閒人出出入入都怕

如果借到科大個場輪流練都唔錯
傑迷請冷靜

個仔幾時出世控制唔到
咁佢上年結婚控制到掛?

唔關事啦

https://youtu.be/q3K0E0IOalg
浸大個場係同poly city共用,平時見到都幾多人用,同埋啲草爛到仆街
嶺南都有個真草場,之前睇大專女足去過睇
小kid仔個私家場係真草?

唔係
傑迷請冷靜

個仔幾時出世控制唔到
咁佢上年結婚控制到掛?

唔關事啦

https://youtu.be/q3K0E0IOalg

都係睇佢點睇姐
你覺得抵屌 但佢又仲有本事 奈得佢咩何
已入籍球員係咪得麥保美未入選過香港隊?

比圖, Moses, 迪天奴
仲有傑志4小鬼算唔算入籍

比圖未入
迪天奴有特區護照未? 不過wfc

阿奴好似冇諗住拎
有無人知馬六甲個球場由malaka sentral去要幾耐

10幾公里 除左uber/taxi
Btw東方扮咩新鮮,5年前南華已經借小西灣同港大用真草練波

我諗租埋泳池同健身室係首次掛
【香港大學全力支援 真草訓練提升表現】
東方龍獅足球隊欣喜宣布與香港大學達成合作協議,於2017/2018年球季將獲租用位於港島沙灣徑的何鴻燊體育中心及足球場作訓練用途,務求讓球隊能在天然草場地及完備配套支援之下,提升表現問鼎錦標。

東方龍獅足球隊於新球季獲得香港大學借出何鴻燊體育中心足球場作每星期最少3日訓練,以及游泳池及健身室等完備配套全力支援。球隊周二(8月22日)早上在主教練司徒文俊率領下,展開於新場地的首課操練。總監梁守志期望完備的場地配套,能有助球隊提升表現:「場地不足問題一向是香港足球的癥結,球隊一直努力爭取能在真草場上訓練,無奈卻受到不少限制。香港大學以往也曾借出訓練場地予本地球會使用,感謝有關方面對香港足球的全力支持及支援,期望球員可以好好珍惜,全力投入訓練爭取佳績,同時也為有志投身香港足球的青年人及大學生樹立榜樣。」

一直努力爭取訓練場地的主教練司徒文俊,特別感謝香港大學全力支援:「球員長年在仿真草場訓練,對雙腿關節及身體肌肉消耗甚大,也較容易受傷。香港大學球場並不對外開放,草地定期保養得宜,希望可藉此提升訓練質素,問鼎各大錦標。」

#EasternLongLions #hku #hkpl #團結一心
草地質素如何
每星期三日
每日用數小時都唔錯
大學又可以增加收入
可以溝港大妹
草地質素如何

上個月搭車經過見到唔錯
係有D沙石位嗰陣執緊 家陣ok啩
可以溝港大妹

洛迪古斯可以識香港女朋友
有無人知馬六甲個球場由malaka sentral去要幾耐

10幾公里 除左uber/taxi

唯有用grab啦咁
原來李志豪係因為私人理由而無入選港隊名單

已有超過一年未獲港隊召入隊,今季轉會到東方龍獅的左後衛張健峰再次入選,惟其東方港隊隊李志豪因私人理由而缺陣,另外,羅拔圖因停賽而落選。

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170821&s=7032049&a=57110221
港足初選名單公佈 陳七獲重召亞盃外強戰大馬

屌kim老母又選基奧

廢金係咪諗住用朱力土加𦻒臭兩個黑色大肉腸接死班馬拉仔

贊B

Wfc

佢邊忽高汁
傑迷請冷靜

個仔幾時出世控制唔到
咁佢上年結婚控制到掛?

唔關事啦

我地都未有小朋友,唔會明白人地初為人父嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞