[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今次又想用邊個打左翼衞
全香港好似都冇人啱打

其實唐文係good idea kim無諗過用佢

大腸飛馬全盛時期都唔選啦

牙金做野洗你教?

選過一次, 傷左就冇左機會

呀kim邪氣幾重 一選邊個 邊個就傷
今次又想用邊個打左翼衞
全香港好似都冇人啱打

許宏鋒係唔係得罪左Kim?
羅素艾里奧kiki是但兩個同場都一定自爆,學銘真係好可惜
有無手足可以 po 翻之前金蛇話 u22 班球員有入選優勢個段新聞??
羅素艾里奧kiki是但兩個同場都一定自爆,學銘真係好可惜

估計對馬拉狗都係打撚死黃洋
我國幾時有得入選
我國幾時有得入選

kim out
金判坤表示8月首2周將與教練團成員到各球場考察港超隊訓練及熱身賽,了解港腳狀態,待港超首輪賽事(港超8月25日開鑼)後再公布作客獅城及大馬的決選名單,至於在朝鮮作賽表現不俗的香港22歲以下代表隊球員,他說如大港腳有球員狀態不佳,也有機會提拔U22港腳隨隊作客,而經過亞洲23歲以下錦標賽外圍賽洗禮後,該批球員在比賽狀態上甚至比大港腳有優勢。
葉鴻輝
艾里奧 羅素 法圖斯
積施利 陳俊樂 黃 洋 麥基
鞠盈智
艾力士 辛祖

會唔會更好

Kim一定唔敢放鞠打正選

d波快過AV好多
埠際賽決選名單:

守門員: 梁興傑、謝德謙、曾文輝
後衛: 方栢倫、梁諾恆、陳港斌、劉學銘徐宏傑、梁冠聰、謝朗軒、羅振庭
中場: 李毅凱蕭俊銘、胡晉銘陸志豪、顏樂楓、劉浩霖、談樂軒
前鋒: 林學曦、羅港威黃梓浩鍾偉強、林樂勤、鄭兆均、許嘉樂、羅俊仁

紅字:上屆埠際賽決選名單
底線:U23亞盃外決選名單
粗體:六月亞盃外決選名單
斜體:九月亞盃外初選名單

埠際賽&九月亞盃外初選均有:謝德謙 曾文輝 徐宏傑 李毅凱 羅港威 黃梓浩
我國幾時有得入選
after kim out
葉鴻輝
艾里奧 羅素 法圖斯
積施利 陳俊樂 黃 洋 麥基
鞠盈智
艾力士 辛祖

會唔會更好

Kim一定唔敢放鞠打正選

d波快過AV好多

伊達拍菊花一齊出啦要嬴 上次對約旦兩核一齊出效果幾好
牙Kim份糧係咪包埋一季要睇幾多場港超

唔奇呀 可能合約有寫

友賽都有睇

等食飯冇嘢做啫

見青衣近奧運先去

咁多高層, social加做下樣都要啦

傑志元朗果場唔見有膠層
金判坤表示8月首2周將與教練團成員到各球場考察港超隊訓練及熱身賽,了解港腳狀態,待港超首輪賽事(港超8月25日開鑼)後再公布作客獅城及大馬的決選名單,至於在朝鮮作賽表現不俗的香港22歲以下代表隊球員,他說如大港腳有球員狀態不佳,也有機會提拔U22港腳隨隊作客,而經過亞洲23歲以下錦標賽外圍賽洗禮後,該批球員在比賽狀態上甚至比大港腳有優勢。

笑撚死一個都冇選
名單就係呢班架啦 kim肯擺岩位已經夠好
優勢

守門員
謝家榮、王子聰、袁皓俊

後衛
陳港斌、劉學銘、羅振庭、羅梓駿、
謝朗軒、徐宏傑、姚浩明、余沛康

中場
黎厚希、黎洛賢、林樂勤、梁星耀、
蕭俊銘、陳俊樂、黃駿軒、胡晉銘

前鋒
鄭兆均、鍾偉強、黎格爾、羅曉聰
名單就係呢班架啦 kim肯擺岩位已經夠好

留明睇左羅踢左翼衞

thx Joel

笑撚死一個都冇選

一個徐宏傑
牙Kim份糧係咪包埋一季要睇幾多場港超

唔奇呀 可能合約有寫

友賽都有睇

等食飯冇嘢做啫

見青衣近奧運先去

咁多高層, social加做下樣都要啦

傑志元朗果場唔見有膠層

傑志大戶咪睇, 流浪佢望兩眼走左

仲捉你唔到
達sir

仲捉你唔到

雖遠必殊

笑撚死一個都冇選

一個徐宏傑

揀個胡晉銘吸下經好過
廢金係咪on9到閘當翼衛咁用 點解唔正經打番4後衛
btw 等睇又out 謝德謙 陸志豪同我國長期被逼害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞