[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
差左又點姐
一樣屌打傑仔

True, 香港球隊同亞冠中日韓球隊水平有距離
中超球隊打亞冠靠外援

由678減做456

如果抽到中超冇亞冠經驗個幾隊
eg. 河北華夏幸福,天津權健
其實係有機會趁佢地季初冇態偷到雞

呢兩隊有柏圖拉維斯,名氣仲勁過含大,含大走咗保連奴淨番嘅冇乜香港人識

衰在啲內援唔多掂 恒大個班全部國腳級

權健都有孫可同王永柏
差左又點姐
一樣屌打傑仔

True, 香港球隊同亞冠中日韓球隊水平有距離
中超球隊打亞冠靠外援

由678減做456

如果抽到中超冇亞冠經驗個幾隊
eg. 河北華夏幸福,天津權健
其實係有機會趁佢地季初冇態偷到雞

呢兩隊有柏圖拉維斯,名氣仲勁過含大,含大走咗保連奴淨番嘅冇乜香港人識

衰在啲內援唔多掂 恒大個班全部國腳級

佢地啲本土應該廢過傑志既入籍兵
肥積好耐未喺中超上過陣

wfc

個個淨係關心法叔 已經遺忘左肥jack

繼續出足4年糧
俾人遺忘又有咩所謂

我都想出住糧咁比人忘記

離開拉登都冇人記得你啦

大把人會記得我。
肥積好耐未喺中超上過陣

wfc

繼續出足4年糧
俾人遺忘又有咩所謂

我都想出住糧咁比人忘記

離開拉登都冇人記得你啦

大把人會記得我。

所以你係mk
【東方復操】港超開鑼鬥傑志
洛迪古斯 沙巴未能候命

建立時間 (HKT): 0821 16:21

東方龍獅今晨在曾大屋仿真草場操練,為周五對傑志的港超聯揭幕戰做準備,而教練司徒文俊操練後表示,射手洛迪古斯及巴西中場沙巴因傷將錯過五的大戰。

上周結束泰國集訓的東方,大軍休息兩日後,今晨復操,而養傷多時新巴西中場沙巴亦告復操,惟西班牙射手洛迪古斯因仍未亮相,另外,李康廉有微傷而要。司徒文俊透露,洛迪古斯因大腿恥骨發炎,仍要休息一段時聞,而高古在國內集訓時受傷,現已無礙,亦已在泰國的熱身賽中落場,可在周五候命,至於沙巴的大腿肌肉傷已有進展,但需時提升狀態,希望下月底可上陣。
肥積好耐未喺中超上過陣

wfc

繼續出足4年糧
俾人遺忘又有咩所謂

我都想出住糧咁比人忘記

離開拉登都冇人記得你啦

大把人會記得我。

所以你係mk

yes
我呢D冇人理嘅走咗一個月都唔會有人拋西瓜落海
洛迪古斯 沙巴未能候命

東方龍獅今晨在曾大屋仿真草場操練,為周五對傑志的港超聯揭幕戰做準備,而教練司徒文俊操練後表示,射手洛迪古斯及巴西中場沙巴因傷將錯過五的大戰。

上周結束泰國集訓的東方,大軍休息兩日後,今晨復操,而養傷多時新巴西中場沙巴亦告復操,惟西班牙射手洛迪古斯因仍未亮相,另外,李康廉有微傷而要。司徒文俊透露,洛迪古斯因大腿恥骨發炎,仍要休息一段時聞,而高古在國內集訓時受傷,現已無礙,亦已在泰國的熱身賽中落場,可在周五候命,至於沙巴的大腿肌肉傷已有進展,但需時提升狀態,希望下月底可上陣。

即係對傑志出嘅外援係古高+勞高+迪高+曹泰根
洛迪古斯 沙巴未能候命

即係對傑志出嘅外援係古高+勞高+迪高+曹泰根

9/9 大埔作客東方,樂仔有機會趁東方未齊腳偷雞

8月25: 四千人
9月2: 二千人

修夫基:巴貝利同港會班撚樣帶我入場睇吓波食魚蛋咋屌你

巴打玩ff版?點解會黎scout夏志明咁搞笑

巴打玩ff版?點解會黎scout夏志明咁搞笑

因為冇開到英格蘭聯賽掛+子彈近幾場打得好
港菁

btw子彈超勁
可以快速落底crossing+速度突破防守
港菁

踢成點
傑志借將溫俊因傷未必可趕及對流浪時候命

傷>踢
港菁

踢成點

理文黎喎

sor以為理文對夢想

文員俊

文員俊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞