[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
台灣死唔認自己保安差

笑死me

柯P

笑死
Btw, 我島男足一陣有比賽
差左又點姐
一樣屌打傑仔

True, 香港球隊同亞冠中日韓球隊水平有距離
中超球隊打亞冠靠外援

由678減做456

笑死me

柯P

笑死

陳浩瑋好似最後都冇返去
仲有幾日就開鑼 點解啲球隊仲唔公布新波衫

垃圾波係咁架啦

波總專業啲就搞個記者會 吹哂雞叫記者黎 十隊搵代表著哂主客波衫 做場show la

我估唔到仲有人相信依個狗duck同舌gay褲...
佢地兩個之所以咁得戚就係因此有你班憤青日日俾錢佢嘆咖啡唔做野! 你地仲唔杯葛港超? 仲指意佢地搞記者會? 已經有7百萬人響應呢個不合作活動, 去反抗狗duck同舌gay褲兩條磨碌既暴政!

保贊=黃巢=9527=朱兆基

一開二 二開四

遲啲就會有八個分身

秦宗權 朱溫 李克用 李茂貞 劉仁恭 王建 錢鏐 楊行密

笑死me

柯P

笑死

陳浩瑋好似最後都冇返去

記錯,冇野喇
公民官網:

足總早前已經公布賽期日子,本季甲組聯賽將於9月2日開鑼,但時間地點及對賽球隊資料仍未公布。而在星期三(23/8)將舉行的甲組會議,冀望賽程可以儘快公布以便球隊作出最好準備。

http://www.citizenfc.com/TcaaNewsDetail.php?news_id=701
肥鳩踢甲組凱景 呢隊有u17既孫銘謙

垃圾波係咁架啦

波總專業啲就搞個記者會 吹哂雞叫記者黎 十隊搵代表著哂主客波衫 做場show la

波總吹左雞啦 星期三搞

btw, 新會員報到

自貼呢?

你google我username咪有囉

又邊位手足funson

羅曉聽

我唔係fake news囉

羅曉聰fake news形象深入民心,很好。

凱景馮sir

垃圾波係咁架啦

波總吹左雞啦 星期三搞

btw, 新會員報到

星期三打風喎

凱景馮sir

之前有人ff佢踢南華
差左又點姐
一樣屌打傑仔

中超球隊打亞冠靠外援

由678減做456

如果抽到中超冇亞冠經驗個幾隊
eg. 河北華夏幸福,天津權健
其實係有機會趁佢地季初冇態偷到雞

垃圾波係咁架啦

我估唔到仲有人相信依個狗duck同舌gay褲...
佢地兩個之所以咁得戚就係因此有你班憤青日日俾錢佢嘆咖啡唔做野! 你地仲唔杯葛港超? 仲指意佢地搞記者會? 已經有7百萬人響應呢個不合作活動, 去反抗狗duck同舌gay褲兩條磨碌既暴政!

會員保贊老是常出現

垃圾波係咁架啦

波總吹左雞啦 星期三搞

btw, 新會員報到

自貼呢?

你google我username咪有囉

又邊位手足funson

羅曉聽

我唔係fake news囉

羅曉聰fake news形象深入民心,很好。

so sad

傑志請PR & Marketing Manager
有無人有興趣入去對住大小姐?

想apply,但冇5年經驗
差左又點姐
一樣屌打傑仔

中超球隊打亞冠靠外援

由678減做456

呢兩隊有柏圖拉維斯,名氣仲勁過含大,含大走咗保連奴淨番嘅冇乜香港人識
差左又點姐
一樣屌打傑仔

中超球隊打亞冠靠外援

由678減做456

呢兩隊有柏圖拉維斯,名氣仲勁過含大,含大走咗保連奴淨番嘅冇乜香港人識

河北華夏幸福,天津權健大把錢買外援

想apply,但冇5年經驗

如果可以,不如內部提升啦,最少熟悉香港足球環境
The view of Bury manager Lee Clark
“The two late goals have papered over the cracks but there are a few positives. The performance of Joe Murphy, who kept the score line down. He was our best player on the pitch and the performance of young Tsun Dai – who was outstanding when he came on.
“He showed a bit of courage, he kept getting on the ball. He didn’t worry if he gave the ball away because he would go and get the ball again, to make the pass. It was a really good performance from him. Also, my two strikers have got on the scoresheet. That’s the positives out of the way.

肥積好耐未喺中超上過陣

wfc

個個淨係關心法叔 已經遺忘左肥jack

繼續出足4年糧
俾人遺忘又有咩所謂

我都想出住糧咁比人忘記

離開拉登都冇人記得你啦
公民官網:

足總早前已經公布賽期日子,本季甲組聯賽將於9月2日開鑼,但時間地點及對賽球隊資料仍未公布。而在星期三(23/8)將舉行的甲組會議,冀望賽程可以儘快公布以便球隊作出最好準備。

http://www.citizenfc.com/TcaaNewsDetail.php?news_id=701

足總真係好垃圾
肥積好耐未喺中超上過陣

wfc

個個淨係關心法叔 已經遺忘左肥jack

繼續出足4年糧
俾人遺忘又有咩所謂

我都想出住糧咁比人忘記

離開拉登都冇人記得你啦

村短你幾時離開拉登我都實記得你係一條不折不扣嘅辣殺mk
差左又點姐
一樣屌打傑仔

中超球隊打亞冠靠外援

由678減做456

衰在啲內援唔多掂 恒大個班全部國腳級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞