[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
原來yennie已經離開左http://on.cc,一路走來始終如一既只有Iris

召喚我霖

得番一個女主持
足球員其中一個共同夢想,就係可以喺綠油油嘅真草場上全情投入奔馳,無奈喺寸金尺土嘅香港地,夢想看似簡單渺小卻又遙不可及........
喺會方同教練團努力爭取之下,東方龍獅足球隊將會喺新球季展開前迎來好消息。明天早上,大家一定會更落力⚽️🏃🏻💦💪🏻

私家訓練場啊嘛
都講左幾個用

但係真草場喎

係咪上佛山操

應該係啦, 真係on9, 上去操完又要落返黎比賽

長租大球場/mk場練波有無可能
例如一星期練兩次真草

一節幾萬咁樣都幾揼本
足球員其中一個共同夢想,就係可以喺綠油油嘅真草場上全情投入奔馳,無奈喺寸金尺土嘅香港地,夢想看似簡單渺小卻又遙不可及........
喺會方同教練團努力爭取之下,東方龍獅足球隊將會喺新球季展開前迎來好消息。明天早上,大家一定會更落力⚽️🏃🏻💦💪🏻

私家訓練場啊嘛
都講左幾個用

但係真草場喎

係咪上佛山操

應該係啦, 真係on9, 上去操完又要落返黎比賽

長租大球場/mk場練波有無可能
例如一星期練兩次真草

好貴

太多人康文署會唔會封場唔俾入

個看台擺成千人喎

你肯定係有看台嗰個場?
FT Al Ain 0-0 Al-Hilal

UAE 0.25球會分get
FT Al Ain 0-0 Al-Hilal

UAE 0.25球會分get

原來yennie已經離開左on.cc,一路走來始終如一既只有Iris

係呀
唔係都唔會搵letv果條女黎東網

一次過走幾個啦
仲有xu++同Eden

個看台擺成千人喎

你肯定係有看台嗰個場?

九龍仔公園唔同九龍仔運動場,雖然係正隔離

個看台擺成千人喎

你肯定係有看台嗰個場?

九龍仔公園唔同九龍仔運動場,雖然係正隔離

搞錯
馬拉加強兵力,有柔佛兵外,首次選了西班牙出生,效力彭亨的Kiko Insa, 身高一米九中堅,踢過西乙b

molamola

Years Team Apps (Gls)
2005 – 2006 Albacete Balompié B 3 (0)
2006 – 2007 Real Murcia B 8 (0)
2007 – 2008 CD Alcoyano 13 (0)
2008 Elche B 4 (0)
2008 – 2009 UR Namur 8 (0)
2009 – 2010 Caravaca CF 16 (0)
2010–2011 CD Onda 9 (0)
2011 – 2012 Ribarroja CF 21 (2)
2012 – 2013 Rápido de Bouzas 7 (0)
2013 – 2014 Víkingur Ólafsvík 13 (1)
2014 FK Ventspils 11 (1)
2014 – 2015 Oxford City 7 (0)
2015 – 2016 Arema FC 12 (2)
2016 Bali United 14 (2)
2017– Pahang FA 8 (0)

睇 cv 麻麻地

佢阿哥勁好多
馬拉加強兵力,有柔佛兵外,首次選了西班牙出生,效力彭亨的Kiko Insa, 身高一米九中堅,踢過西乙b

molamola

Years Team Apps (Gls)
2005 – 2006 Albacete Balompié B 3 (0)
2006 – 2007 Real Murcia B 8 (0)
2007 – 2008 CD Alcoyano 13 (0)
2008 Elche B 4 (0)
2008 – 2009 UR Namur 8 (0)
2009 – 2010 Caravaca CF 16 (0)
2010–2011 CD Onda 9 (0)
2011 – 2012 Ribarroja CF 21 (2)
2012 – 2013 Rápido de Bouzas 7 (0)
2013 – 2014 Víkingur Ólafsvík 13 (1)
2014 FK Ventspils 11 (1)
2014 – 2015 Oxford City 7 (0)
2015 – 2016 Arema FC 12 (2)
2016 Bali United 14 (2)
2017– Pahang FA 8 (0)

睇 cv 麻麻地

佢阿哥勁好多

每季唔同會
原來yennie已經離開左http://on.cc,一路走來始終如一既只有Iris

做一年體記,之後識運動員結婚

臭g

係呀
唔係都唔會搵letv果條女尓東網

關於LeTV條女,一早已經喺隔離登爆左佢ig, 真人少少肥不過矮(據知155cm)),至於係咪臭G格我唔敢講。

做一年體記,之後識運動員結婚

臭g

屌唔到就話人臭g
原來李志豪係因為私人理由而無入選港隊名單
原來李志豪係因為私人理由而無入選港隊名單

老婆生得?
點解羅曉聰有mk聰同毒拎聰陪佢玩
我無mcnugget同double cheese burger同我玩

你都痴線
原來yennie已經離開左on.cc,一路走來始終如一既只有Iris

收啦小儀

係呀
唔係都唔會搵letv果條女黎東網

一次過走幾個啦
仲有xu++同Eden

++
正正經經打4231 啦

中國輝
肥jack/主席 法 艾 張峰
大哥 樂仔
小明 av / ita 港威
朱力士
正正經經打4231 啦

中國輝
大哥 樂仔
朱力士

352啦
正正經經打4231 啦

中國輝
大哥 樂仔
朱力士

352啦

有無人比個自己心水初選出黎 參考下

村長叔叔
單身廿年 Bojan Mališić 張志勇 白兵-2187
黃洋@傑志 Bigmac
羅曉聰 土居聖真 章子厚
艾華頓

主場:城門谷連登波台大球場
正正經經打4231 啦

中國輝
大哥 樂仔
朱力士

左右兩邊放題

天地有正氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞