[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

係幾條西柱令我唔去
交通方面算方便

有心睇既坐前啲或者企都睇得清楚

13哥話齋,有心唔睇嘅大把藉口;有心睇嘅使撚原因咩

而家我係有心睇但睇得唔清楚

咪叫撚左你早啲入場坐前啲囉

同fd去,佢唔想坐前面
同埋太前其實好難睇得清楚

算啦,我最多係睇傑志作客南區

太前好難睇得清楚 未撚食藥

睇唔清楚球員走位

同fd去,佢唔想坐前面

睇唔清楚球員走位

未坐過咪話你未坐過囉 死要面話睇唔清
事實坐第三四排係睇得好清楚又冇柱擋
每次睇足總個網都想屌鬼
好肉酸
btw 好似今晚出初選

同fd去,佢唔想坐前面

睇唔清楚球員走位

mk聰踢爆
點解羅曉聰有mk聰同毒拎聰陪佢玩
我無mcnugget同double cheese burger同我玩
點解羅曉聰有mk聰同毒拎聰陪佢玩
我無mcnugget同double cheese burger同我玩

有至尊漢堡

同fd去,佢唔想坐前面

睇唔清楚球員走位

我無話我坐過
我係後面睇以為唔清楚
btw 好似今晚出初選

了無新意
咪又係果堆人
btw 好似今晚出初選

了無新意
咪又係果堆人

起碼都要係連登到選返個球王先有新意啦
btw 好似今晚出初選

了無新意
咪又係果堆人

出左之後又推多10頁8頁 唔好咁對送禮勤
btw 好似今晚出初選

了無新意
咪又係果堆人

連登票選隊 vs 足總廢kim隊
5/9 hk作客馬拉
極度關鍵一戰
Hk一定要赢

關乎亞洲盃決賽周同亞冠資格
傑志請pr&marketing manager
伍怡欣唔撈?
傑志請pr&marketing manager
伍怡欣唔撈?

産假?
定佢轉做其他職位?
有無人比個自己心水初選出黎 參考下
點解唔升Edmond bb
夢想啲marketing做得好好 值得一讚
基藍馬今朝預備組正選對肥積

【征戰馬來西亞!香港隊初選名單出爐!】

下星期出發!為備戰「亞洲盃外圍賽最後一圈」第三場賽事,香港隊會係8月31日到新加坡進行友賽;然後係9月5日同馬來西亞搶分!

以下係29人初選名單:
守門員:
葉鴻輝 (東方龍獅)、王振鵬 (傑志)、謝德謙 (冠忠南區)、曾文輝 (和富大埔)

後衛:
徐宏傑 (標準流浪)、法圖斯 (貴州恒豐智誠)、梁諾恆、李毅凱 (香港飛馬)、艾里奧 (傑志)、基藍馬 (天津權健)、羅素 (和富大埔)

中場:積施利 (長春亞泰)、鄭璟昊、張健峰、鞠盈智、曾錦濤、黃梓浩 (東方龍獅)、黃 洋、林嘉緯、盧均宜 (傑志)、伊 達 (R&F 富力)、陳俊樂、黃威 (和富大埔)

前鋒:羅港威、麥 基 (東方龍獅)、陳肇麒 (香港飛馬)、艾力士、辛 祖 (傑志)、基奧 (冠忠南區)

-國際友誼賽-
新加坡 vs 香港
8月31日 晚上7時30分 Jalan Besar Stadium

-亞洲盃外圍賽最後一圈-
馬來西亞 vs 香港
9月5日 晚上8時45分 Hang Jebat Stadium, Melaka

香港隊紀念品網上商店 : hk.shop.yahoo.com/shop/11493
#香港勁揪 #撐自己人
有無人比個自己心水初選出黎 參考下

三後衛: 9upper、fu dragon 、火雞
基藍馬今朝預備組正選對肥積

基馬蘭?
基奧
今次合理啦
【征戰馬來西亞!香港隊初選名單出爐!】

下星期出發!為備戰「亞洲盃外圍賽最後一圈」第三場賽事,香港隊會係8月31日到新加坡進行友賽;然後係9月5日同馬來西亞搶分!

以下係29人初選名單:
守門員:
葉鴻輝 (東方龍獅)、王振鵬 (傑志)、謝德謙 (冠忠南區)、曾文輝 (和富大埔)

後衛:
徐宏傑 (標準流浪)、法圖斯 (貴州恒豐智誠)、梁諾恆、李毅凱 (香港飛馬)、艾里奧 (傑志)、基藍馬 (天津權健)、羅素 (和富大埔)

中場:積施利 (長春亞泰)、鄭璟昊、張健峰、鞠盈智、曾錦濤、黃梓浩 (東方龍獅)、黃 洋、林嘉緯、盧均宜 (傑志)、伊 達 (R&F 富力)、陳俊樂、黃威 (和富大埔)

前鋒:羅港威、麥 基 (東方龍獅)、陳肇麒 (香港飛馬)、艾力士、辛 祖 (傑志)、基奧 (冠忠南區)

-國際友誼賽-
新加坡 vs 香港
8月31日 晚上7時30分 Jalan Besar Stadium

-亞洲盃外圍賽最後一圈-
馬來西亞 vs 香港
9月5日 晚上8時45分 Hang Jebat Stadium, Melaka

香港隊紀念品網上商店 : hk.shop.yahoo.com/shop/11493
#香港勁揪 #撐自己人

係咪因為打343所以啲閘當哂中場?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞