[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

傑志上季係打緊變種343
526聯賽決戰用呢個陣:

港隊可參考照用
陣如下:

右翼衛位置比較難決定

練下字先thx

字體不重要

442 打WB
仲有真祖係香港隊唔係踢中場咩

要小明做咁多野,擺佢係右邊啦

小明唔係廢蘭度,冇可能踢晒左邊

喺冇442同高凡既情況下,咁排會唔會好啲?

基 羅素 艾
Jack 法 黃洋 左羅
尹達
朱力土 小明

Alternative: 妹(小明), 樂(黃洋), av(尹達)

Ok㗎
係擔心左羅防守力同體力夠唔夠

講真用343,我有信心贏到馬拉

主席先上半守 下半換左羅攻

我會排

艾 法 羅素
Jack 樂仔 黃洋 小明
伊達
朱力土 辛祖

對馬拉點都唔可以輸~
不如進取少少

字體不重要

442 打WB
仲有真祖係香港隊唔係踢中場咩

要小明做咁多野,擺佢係右邊啦

小明唔係廢蘭度,冇可能踢晒左邊

喺冇442同高凡既情況下,咁排會唔會好啲?

基 羅素 艾
Jack 法 黃洋 左羅
尹達
朱力土 小明

Alternative: 妹(小明), 樂(黃洋), av(尹達)

Ok㗎
係擔心左羅防守力同體力夠唔夠

講真用343,我有信心贏到馬拉

主席先上半守 下半換左羅攻

我會排

艾 法 羅素
Jack 樂仔 黃洋 小明
伊達
朱力土 辛祖

對馬拉點都唔可以輸~
不如進取少少

非常好的陣式
攻守兼備👍
足球員其中一個共同夢想,就係可以喺綠油油嘅真草場上全情投入奔馳,無奈喺寸金尺土嘅香港地,夢想看似簡單渺小卻又遙不可及........
喺會方同教練團努力爭取之下,東方龍獅足球隊將會喺新球季展開前迎來好消息。明天早上,大家一定會更落力⚽️🏃🏻💦💪🏻

原來yennie已經離開左on.cc,一路走來始終如一既只有Iris
原來yennie已經離開左http://on.cc,一路走來始終如一既只有Iris

足球員其中一個共同夢想,就係可以喺綠油油嘅真草場上全情投入奔馳,無奈喺寸金尺土嘅香港地,夢想看似簡單渺小卻又遙不可及........
喺會方同教練團努力爭取之下,東方龍獅足球隊將會喺新球季展開前迎來好消息。明天早上,大家一定會更落力⚽️🏃🏻💦💪🏻

私家訓練場啊嘛
都講左幾個用
原來yennie已經離開左on.cc,一路走來始終如一既只有Iris

召喚我霖

私家訓練場啊嘛
都講左幾個用

但係真草場喎

私家訓練場啊嘛
都講左幾個用

但係真草場喎

係咪上佛山操
原來yennie已經離開左http://on.cc,一路走來始終如一既只有Iris

做一年體記,之後識運動員結婚

私家訓練場啊嘛
都講左幾個用

但係真草場喎

係咪上佛山操

應該係啦, 真係on9, 上去操完又要落返黎比賽

長租大球場/mk場練波有無可能
例如一星期練兩次真草
HT Al Ain 0-0 Al-Hilal
【🔥世大運男足賽-8/21🔥】
🇹🇼中華 0-1 法國🇫🇷
男足拼到底👊🏻好幾次拼搶射門驚艷全場🙌🏻
陳浩瑋連過四個法國隊後衛,拼盡全場
令人感動的一場比賽!
故事不會結束,中華隊正在台灣開啟足球之路☄️

我島完全無視就嚟作客巴林瘋狂J世大運呢啲垃圾比賽

私家訓練場啊嘛
都講左幾個用

但係真草場喎

係咪上佛山操

例如一星期練兩次真草

無奈喺寸金尺土嘅香港地

咁講應該唔似留係香港, 希望唔係上佛山啦

唔覺得西方班文盲會諗到咁樣暗示

太多人康文署會唔會封場唔俾入

太多人康文署會唔會封場唔俾入

個看台擺成千人喎

係呀
唔係都唔會搵letv果條女尓東網

係呀
唔係都唔會搵letv果條女黎東網

私家訓練場啊嘛
都講左幾個用

但係真草場喎

係咪上佛山操

例如一星期練兩次真草

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞