[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
希望手足們可以去遊行

唔去所有泛民呃光環活動
尤其工黨支持要入義士罪,依家出黎話政治打壓,幫你數人頭呀

利申: 我有去民族黨集會

而家都仲要分黨分派
共產黨食飯你係咪唔食飯

依家係民主黨工黨話判刑合適,關食唔食飯咩事?唔通愛港之聲搞你又去?

愛港之聲會搞咩

咁愛港之聲比人打壓個陣你係咪會聲援先?

既然民主黨覺得判刑合適又點解要去?
香港球隊泰國友賽

我埔

高質清泉除飛馬

飛馬新中堅水貨,唔搞好後防,今季實成績差

唔通叫 元王? 朗王?

元世祖

車王

艾華頓就艾華頓啦

成隊打我一個咁滯唔叫王
叫咩

踢下游隊班隊友廢咪顯得勁囉
去強隊証明自己先啦

香港得兩隊所謂強隊咋喎
cv唔靚有撚人簽?

係弱隊做山寨王有乜意義?

費7 未去傑志前 咪又係澳滌做單天至尊寶

True, 費7好似係av堅係巴丁揾返嚟

咁都有得fake news
佢之前踢公民架

羅曉聰

追哂po未

24 慢慢追
香港球隊泰國友賽

我埔

高質清泉除飛馬

未見過咁廢既中堅
回防唔mark, 掛住望個波

係咪大蕃薯揾架
大埔去秦國剩係踢一場
R&F富力副董事長黃盛華昨日在記招上透露,足總規定富力每次主場賽事,均需為作客球隊提供「1晚加半日」的酒店住宿,及5餐膳食(2餐早餐、2餐午餐及1餐晚餐),方便球隊提早一日北上備戰,聽來算是合理。富力供作客球隊下榻的酒店,為位於廣州江南大道中的4星級酒店──珀麗酒店,1晚房價約400人民幣,香港及內地數個主要成市均有同集團酒店,質素算是有保證;位於廣州地鐵昌岡站旁的酒店,與鄰近江泰路站的燕子崗體育場非常接近,僅相隔一個地鐵站。

作客球員膳食將在酒店解決,據富力方面透露,球會所提供的5餐均是自助餐,亦是昨日記招後球隊及傳媒用膳之處,屆時亦會為作客球隊劃出專用區域用餐。就記者所見,餐廳提供的食物主要是中式熱食,包括白飯、蒸魚、炒河粉、燒味或即點即煮的湯粉麵,亦有意粉、麵包、甜品等,同時供應大量沙律、鮮果。環境方面,昨日現場人流不算多,亦不吵雜,算是舒適。
香港球隊泰國友賽

我埔

高質清泉除飛馬

查維斯今季應該主力踢中堅
R&F富力副董事長黃盛華昨日在記招上透露,足總規定富力每次主場賽事,均需為作客球隊提供「1晚加半日」的酒店住宿,及5餐膳食(2餐早餐、2餐午餐及1餐晚餐),方便球隊提早一日北上備戰,聽來算是合理。富力供作客球隊下榻的酒店,為位於廣州江南大道中的4星級酒店──珀麗酒店,1晚房價約400人民幣,香港及內地數個主要成市均有同集團酒店,質素算是有保證;位於廣州地鐵昌岡站旁的酒店,與鄰近江泰路站的燕子崗體育場非常接近,僅相隔一個地鐵站。

作客球員膳食將在酒店解決,據富力方面透露,球會所提供的5餐均是自助餐,亦是昨日記招後球隊及傳媒用膳之處,屆時亦會為作客球隊劃出專用區域用餐。就記者所見,餐廳提供的食物主要是中式熱食,包括白飯、蒸魚、炒河粉、燒味或即點即煮的湯粉麵,亦有意粉、麵包、甜品等,同時供應大量沙律、鮮果。環境方面,昨日現場人流不算多,亦不吵雜,算是舒適。

好容易就可以係食物落手搞鳩香港球隊
香港球隊泰國友賽

我埔

高質清泉除飛馬

True
查維斯+梁細佬主力踢中堅

唔通叫 元王? 朗王?

元世祖

車王

艾華頓就艾華頓啦

成隊打我一個咁滯唔叫王
叫咩

踢下游隊班隊友廢咪顯得勁囉
去強隊証明自己先啦

香港得兩隊所謂強隊咋喎
cv唔靚有撚人簽?

係弱隊做山寨王有乜意義?

費7 未去傑志前 咪又係澳滌做單天至尊寶

True, 費7好似係av堅係巴丁揾返嚟

咁都有得fake news
佢之前踢公民架

羅曉聰

追哂po未

24 慢慢追

熱刺有年因為食物中毒搞到冇咗前四
東方傑志要小心啲啦
香港球隊泰國友賽

我埔

高質清泉除飛馬

True

我覺得搵查維斯打中堅唔可以長久 頂幾場就得
始終佢唔係踢開中堅 上季覺得佢防守意識唔太高
香港球隊泰國友賽

我埔

高質清泉除飛馬

True

屌 76拍細佬算啦
香港球隊泰國友賽

我埔

高質清泉除飛馬

True

屌 76拍細佬算啦

細佬心諗拍自己大佬都冇咁廢
一隊連流浪都輸既垃圾想拎冠軍
估計到時又係柒到喊

有人話要贏多啲波先夠獎金買樓
估計到時又係柒到喊

買陰宅都夠既
估計到時又係柒到喊

買陰宅都夠既

估計到時又係柒到喊

買陰宅都夠既

垃王留名。

轉左會就咪再叫垃王啦
幫垃立打工係人生污點黎

唔通叫 元王? 朗王?

元世祖

威信王

送禮勤高速+高質回覆

你拉番上第五頁睇下邊個高速啲
大頭仲未撚講今個月有邊場直播既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞